Maaltijdservice Houtigehage

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Houtigehage voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Houtigehage? Middels de maaltijdservice-vergelijker vindt u supersnel verschillende services in uw regio. Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die nog even in de magnetron moeten: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,25. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng en Schnitzel mexico schotel? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdservice in Houtigehage beschikt u over verse gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteSmallingerland
Netnummer0512 (+31512)
Postcode9223
PrijsindicatieVanaf €6,89
Maaltijd suggestieLekkerbekje

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Houtigehage

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de regio van Houtigehage. Neem bijv. interessante aanbieders als Van Smaak en/of Handgraaf maaltijden. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij tal van aanbieders en verswinkels. Elke service wordt bestempeld door z’n eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels deze website kunt u de organisaties gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket. Spelen er bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Houtigehage? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven structuur en smaak in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Houtigehage. Vaak toegepast door bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Meerdere aanbieders voorzien in een speciale boodschappenservice voor bejaarden. Hierdoor bestelt u direct broodnodige boodschappen als halfvolle vanille yoghurt of desem bol spelt. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Houtigehage

Bent u op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Houtigehage? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u juist een leverancier die zich focust op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende opwarmmaaltijden die mogelijk rijmen met uw omstandigheden en eventuele dieet. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen of Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti. Op seniorenmaaltijd.nl ontdekt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt u heel voordelig voedzame maaltijden met veel groenten en zonder conserveringsmiddelen proberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Er is meestal geen sprake van een vast contract. Bekijk ook meer over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR AdemaBuorren 139216 WBOudega
BuurtzorgEems 369204 JXDrachten
De LauwersLauwers 169204 GXDrachten
DagwinkelDoarpsstrjitte 139245 HPNij Beets
Slagerij VeltmanSchoolstraat 609251 ECBurgum
BuurtzorgVan Weerden Poelmanstraat 139254 CSHurdegaryp
Zorggroep – Bennema StateRijksstraatweg 1659254 DEHurdegaryp
Alles ûnder ien DakE.M. Beimastrjitte 339261 VGEastermar
SPAR BijlsmaGreate Buorren 409263 PNGarijp
BuurtzorgVoorstraat 46a9285 NTBuitenpost
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Houtigehage voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt is afhankelijk van bijvoorbeeld de aanbieder, de grootte van de keuken, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Klapstuk met hutspot is verkrijgbaar vanaf €4,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes bestelt u vanaf €5,2.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Rundercarré met kruidenjus, aardappelpuree, rode kool met appel kan je kopen vanaf €5,6.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Minosoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Chipolata mousse om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Smallingerland. Meer daarover kunt u teruglezen op www.smallingerland.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Gegevens

Tips voor maaltijden

 • Pasta carbonara
 • Doperwtenpuree
 • Slavink in jus
 • Kaaskroketjes
 • Wokgroenten

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Houtigehage aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst welk soort bezorgmaaltijd aansluit op uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele dienstverleners werken met een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dat door te bellen, via een menulijst, of via de website. De maaltijden worden gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 15 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kunt u meestal kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rundergehaktballetjes in saus en Chili con carne. Rijst-groenteschotel. Daardoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden in de regel door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij koken of regelen van maaltijden. U kunt denken aan thuishulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Houtigehage. De tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig eten bij een concept als Open Tafel. Levering in o.a. Drachten, Overig Smallingerland.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een partij waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Houtigehage maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.smallingerland.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 9223).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan