Maaltijdservice Bedum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bedum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Bedum? Via deze pagina achterhaalt u eenvoudig verschillende leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een bezorgmaaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: u kunt alle kanten op. Nu al voor €5,55 per gerecht. Smullen van Spitskoolschotel en aardappelpuree of Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! Via de maaltijdservice in Bedum profiteert u van ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieDrenthe
GemeenteBedum
Netnummer050 (+3150)
Postcode9781
PrijsindicatieVanaf €4,97
Maaltijd suggestieKipvink in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Bedum

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in en rondom Bedum. U kunt denken aan interessante organisaties als Vers aan tafel en/of Kievit. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij allerlei instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder levert een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Geholpen door Seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de organisaties rustig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket. Bestaan er speciale voorkeuren als bijv. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Bedum? Ook dan bent u welkom! Nogal wat maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bedum. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans geregeld via een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Veel firma’s hebben daarnaast een praktische boodschappenservice voor gehandicapten. In dat geval haalt men snel belangrijke boodschappen als griesmeelpap en cola. Vaak gratis bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bedum

Gaat uw interesse uit naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Bedum? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit relatief veel thuismaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw gesteldheid en eetpatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes of Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Onderstaand ontdekt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u extra voordelig complete maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De gerechten worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is meestal geen sprake van een vast contract. Bekijk ook meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slager Traiteur Thonny TeerlingDe Vlijt 10b9781 NRBedum
MoluksbuffetPostbus 309780 AABedum
Woonzorgcentrum SymphonieHooiweg 189761 GREelde
Brasseries Zorggroep GroningenBloemhof 19791 LATen Boer
TSN ThuiszorgMarskramer 1C9791 MBTen Boer
BuurtzorgNieuwstraat 4a9801 CSZuidhorn
TSN ThuiszorgHanckemalaan 19801 HJZuidhorn
SPAR de GrootBurg. Seinenstraat 329831 PWAduard
Seniorenrestaurant Hooge HeemDe Gast 49861 BMGrootegast
TSN ThuiszorgHoflaan 59861 BNGrootegast
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bedum voor ouderen wijken nogal af. De prijs hangt namelijk af van o.a. de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Varkensfilet in jus met koolraap wordt al bezorgd vanaf €5,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,5.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kalkoen met paddenstoelenroomsaus, boterbonen en aardappelpuree is er al vanaf €6,4.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Bonensoep, een stukje fruit en een toetje als Haagse bluf om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Vanzelfsprekend kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Bedum. Meer hierover bekijkt u op www.bedum.nl. Bekijk ook meer informatie over Tafeltje Dekje.

Stats & Facts

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Bedum
 • (Regio) nummer: 050 (+3150)
 • Postcode: 9781
 • Lokale wijk: Wijk

Tips voor maaltijden

 • Vissoep
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Vegetarische lasagna, spinazie

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Bedum aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welk type opwarmmaaltijd past bij uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en kies er een. Let met name op het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hebben een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men gelijk een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden dikwijls bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 25 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment kan men kiezen uit 90+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vast weekmenu. In sommige gevallen is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijd-verzorgers voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Bloemkool cordonbleu schotel of Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree. Zodoende krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. We hebben het over thuishulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Bedum. Uw regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerd eten bij een restaurant in de buurt. Netjes bezorgd in o.a. Wijk 00.
 • Korting op thuismaaltijden van een bedrijf waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Bedum maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.bedum.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 9780, 9781).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente