Maaltijdservice Westerwolde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westerwolde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Westerwolde? Geholpen door deze pagina bekijkt u snel en simpel verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of koelverse maaltijden die nog even in de magnetron moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,30. Aan tafel voor Kippensoep en Kipfilet met vleesjus, aardappelpuree, snijbonen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdservice in Westerwolde geniet u van voedzame maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieGroningen
GemeenteWesterwolde
Netnummer0597 (+31597)
Postcode9551
PrijsindicatieVanaf €6,04
Maaltijd suggestiePastaschotel met spinazie

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Westerwolde

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in Westerwolde. Neem bijv. grote organisaties als Eet Gemak en PLUS. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor tal van leveranciers en slagerijen. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en bestelvoorwaarden. Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl kunt u de organisaties op uw gemak met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Westerwolde? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Later worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven voedingsstoffen en smaak beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westerwolde. Een redding voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verschillende leveranciers hebben ook een praktische boodschappenservice voor bejaarden. Op die manier bestelt men direct broodnodige boodschappen als eieren of havermoutpap. Niet zelden gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Westerwolde

Bent u op zoek naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Westerwolde? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit talloze thuismaaltijden die mogelijk matchen met uw voorkeuren voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Stamppot Zuurkool met appel of Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen. Onderstaand treft u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u extra voordelig uitstekende maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig zout en andere toevoegingen keuren. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak bezorgt door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgWilhelminastraat 559541 ANVlagtwedde
Keurslager BorgerHoofdstraat 459531 ACBorger
BuurtzorgCeresstraat 49514 CAGasselternijveen
BuurtzorgVijverstraat 49B9561 KPTer Apel
BuurtzorgWillem Diemerplein 59581 DGMusselkanaal
BuurtzorgLuringstraat 33 A9591 BBOnstwedde
TSN ThuiszorgHoofdstraat 1509601 EMHoogezand
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
Restaurant De BurchtVan der Duyn van Maasdamweg 2509602 VTHoogezand
Keurslager SmitGorecht-Oost 299603 AAHoogezand
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westerwolde voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door zaken als de organisatie, de mate van versheid, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6.
 • Vriesverse maaltijd als Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook kunt u al bestellen vanaf €4,35.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Kip-groenteschotel wordt al bezorgd vanaf €7,4.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Groentesoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Chipolata mousse om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Vanzelfsprekend kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Westerwolde. Meer informatie leest u op www.westerwolde.nl. Bekijk ook meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Westerwolde
 • (Regio) nummer: 0597 (+31597)
 • Postcodegebied: 9551
 • Lokale wijk: Bellingwolde

Suggesties van maaltijden

 • Lasagna bolognese
 • Gekruide speklap
 • Bruine bonensoep
 • Aardappelgratin
 • Aspergesoep vg

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Westerwolde aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijdservices geven een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden standaard bezorgd middels een persoonlijke bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 30 menu’s. Als we het hebben over vriesvers kan men kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, de meeste dienstverleners gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Raapstelen stamppot of Schelvis in Dijon-mosterdsaus. Zo kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels een speciale menukaart kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden vaak door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: wekelijks. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor zijn er verschillende vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld assistentie bij koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Westerwolde. De tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig aanschuifen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Zij leveren in de regio, waaronder Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een partij waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Westerwolde maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.westerwolde.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 9698).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente