Maaltijdservice Oldambt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oldambt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Oldambt? Via deze pagina bekijkt u overzichtelijk verschillende leveranciers in uw regio. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,95 per gerecht. Ouderwets genieten van Sucadelapje met jus, perencompote en aardappelpuree en Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdservice in Oldambt hebt u toegang tot verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieGroningen
GemeenteOldambt
Netnummer0597 (+31597)
Postcode9671
PrijsindicatieVanaf €5,98
Maaltijd suggestieBami goreng

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Oldambt

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de regio van Oldambt. Bijvoorbeeld interessante bedrijven als Regiomeal en/of EkoPlaza. Maar ook lokaal kan men kiezen voor allerlei instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere optie hanteert een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de leveranciers op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval voorkeuren zoals bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Oldambt? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt het eten snel teruggekoeld. Om die reden blijven structuur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oldambt. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Meerdere bedrijven hebben daarnaast een nuttige boodschappenservice voor ouderen. In dat geval koop men moeiteloos belangrijke boodschappen als chocoladevla of koffiepads. Doorgaans kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oldambt

Hebt u interesse in complete diepvriesmaaltijd in Oldambt? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit talloze menu’s die mogelijk passen bij uw situatie en menu voorkeuren. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Maaltijdsalade met kip en avocado of Klapstuk met hutspot. Hieronder ontdekt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u zeer goedkoop vers bereidde maaltijden met lekker veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen testen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
TSN ThuiszorgVincent van Goghlaan 49671 CKWinschoten
Oosterlengte MaaltijdserviceIndustrie-West 59665 PXOude Pekela
Keurslagerij HuizingFeiko Clockstraat 1109665 BGOude Pekela
BuurtzorgDoctor J.H. Hommesplein 259671 CZWinschoten
Het Oude AmbachtVissersdijk 279671 EGWinschoten
OosterlengteZeefbaan 29672 BNWinschoten
BuurtzorgTorenstraat 179679 BNScheemda
EetwinkelHoofdweg 1599681ADMidwolda
Tafeltje Dekje MeerlandGroeveweg 439682 RROostwold
SPAR MaaltijdserviceHoofdweg 1239684 CEFinsterwolde
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oldambt voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door o.a. de leverancier, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Klapstuk met hutspot vindt u vaak al vanaf €4,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Klapstuk met hutspot wordt al bezorgd vanaf €5,1.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst wordt al bezorgd vanaf €6,9.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Burgersoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Dame blanche mousse achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Oldambt. Meer hierover kunt u vinden op www.gemeente-oldambt.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Vers aan tafel.

Belangrijke info

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Oldambt
 • Netnummer: 0597 (+31597)
 • Postcode: 9671
 • Veel gezochte wijk: Winschoten

Voorbeelden van maaltijden

 • Pasta kip madras
 • Kipfilet in saus
 • Hamlapje in jus
 • Pasta carbonara
 • Kipvink in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Oldambt regelen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor thuismaaltijd klopt met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De grote leveranciers werken met een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 20 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u kiezen uit 80+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe treft men één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten en Nasi babi pangang. Daardoor ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden vaak door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij gerechten maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme maaltijd is essentieel. Veel bejaarden of gehandicapten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken. Denk aan iemand die helpt bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Oldambt. Deze voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Voordelig eten bij een restaurant in de buurt. Inclusief levering in de wijken Winschoten, Finsterwolde, Drieborg, Beerta, Nieuw-Beerta, Nieuweschans, Scheemda-Heiligerlee, Westerlee, Noord, Midwolda, Nieuwolda.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Oldambt maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.gemeente-oldambt.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 9670, 9671, 9672, 9673, 9674, 9675).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente