Maaltijdservice Borger-Odoorn

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Borger-Odoorn voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Borger-Odoorn? Via www.seniorenmaaltijd.nl vindt u supersnel verschillende bezorgdiensten die aan huis leveren. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,75 p.p. Aan tafel voor Speklapje met vleesjus, gekookte aardappelen, rode bieten en Zalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdservice in Borger-Odoorn geniet u van verse maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Netnummer0599 (+31599)
Postcode7875
PrijsindicatieVanaf €4,98
Maaltijd suggestieSlavink in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Borger-Odoorn

Er zijn nogal wat maaltijdservices die actief zijn in Borger-Odoorn. U kunt denken aan grote services als Maaltijdservice.nl en/of Etume. Echter, ook heel lokaal bestaan er tal van aanbieders en speciale eetpunten. Iedere service biedt een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Aan de hand van onze tool kunt u de aanbieders overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als onder andere veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Borger-Odoorn? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Legio maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Later wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Borger-Odoorn. Een redding voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers hebben ook een praktische boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Op die manier bestelt u eenvoudig verse of handige boodschappen als karnemelk en kwark. Veelal gratis mee bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Borger-Odoorn

Bent u op zoek naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Borger-Odoorn? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u juist een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden allerlei thuismaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree of Stamppot prei met roomkaas. Onderstaand treft u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u verrassend voordelig uitstekende maaltijden met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is meestal geen sprake van een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR PaterHoofdstraat 497875 ABExloo
Stichting Tafeltje Dek JeLiniekampen 327873 BTOdoorn
SPAR MaaltijdserviceBurg. de Kockstraat 617861 ABOosterhesselen
BuurtzorgZuiderhoofdstraat 107875 BXExloo
Maaltijdservice EmmenBoekweitveld 1207885 BNNieuw-Dordrecht
BuurtzorgKerklaan 177887 ATErica
Keurslager JellemaVan Echtenstraat 47891 LMKlazienaveen
BuurtzorgKoriander 13 A-F7892 AAKlazienaveen
BuurtzorgEemslandweg 707894 ADZwartemeer
SPAR KroezeKlemstrook 2a7894 CNZwartemeer
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Borger-Odoorn voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als de leverancier, de grootte van de keuken, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Spaghetti, tonijn, kappertjes kunt u al laten bezorgen vanaf €4,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €4,35.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Babi pangang met atjar ananas en nasi goreng kunt u al bestellen vanaf €6,45.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Knoflooksoep, een extra salade en om het compleet te maken Vlaflip na. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Borger-Odoorn. Overige informatie is beschikbaar op www.borger-odoorn.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Kant en klaar maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Borger-Odoorn
 • (Regio) nummer: 0599 (+31599)
 • Postcodegebied: 7875
 • Populaire wijk: Borger

Maaltijd ideeën

 • Macaroni
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Varkenslapje in champignonsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Borger-Odoorn regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor type bezorgmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en kies er een. Controleer goed de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende dienstverleners bieden een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u gelijk nieuwe gerechten bestellen. Meestal is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt meestal geleverd door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 25 menu’s. Bij vriesvers hebt u de keuze uit 70 – 150 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Preiroomsoep en Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel. Hiermee zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De magnetronmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of gehandicapten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierom bieden een aantal organisaties thuishulp rondom koken en eten. Het betreft hulp bij koken, eten en opruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Borger-Odoorn. Een tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde gerechten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in alle wijken zoals Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een leverancier waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Borger-Odoorn maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.borger-odoorn.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 9530, 9531).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente