Maaltijdservice Valthe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Valthe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Valthe? Door middel van deze website doorzoekt u overzichtelijk diverse bezorgdiensten die aan huis leveren. Warm geleverd, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €3,75 per gerecht. Smullen van Gegrilde vegastukjes in jus. Groentestoverij met amandel-rozijnen. Gekookte aardappelen of Verse komkommersalade? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdservice in Valthe beschikt u over uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Netnummer0591 (+31591)
Postcode7872
PrijsindicatieVanaf €5,89
Maaltijd suggestieKip in zoetzure saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Valthe

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in en rondom Valthe. Bijvoorbeeld interessante maaltijdbezorgers als Apetito of Easy Meal. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich allerlei initiatieven en restaurants. Elke organisatie hanteert een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze vergelijker kan u de aanbieders snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals onder andere kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Valthe? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven structuur en smaak ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Valthe. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Meerdere bedrijven voorzien in een bruikbare boodschappenservice voor gehandicapten. Zodoende bestelt men snel broodnodige boodschappen als koeken of koffie. Doorgaans kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Valthe

Bent u op zoek naar complete diepvriesmaaltijd in Valthe? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden veel verschillende bezorgmaaltijden die mogelijk passen bij uw gesteldheid en diëten/allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree en Maaltijdsalade met kip en avocado. Verderop ontdekt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt u heel voordelig complete maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten testen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden doorgaans geleverd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast contract. Bekijk ook meer over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceBurg. de Kockstraat 617861 ABOosterhesselen
Stichting Tafeltje Dekje ZweelooAelder Hooghe 47854 RTAalden
Ina’s CateringKruisstraat 67851 AEZweeloo
Stichting Tafeltje Dek JeLiniekampen 327873 BTOdoorn
SPAR PaterHoofdstraat 497875 ABExloo
BuurtzorgZuiderhoofdstraat 107875 BXExloo
Maaltijdservice EmmenBoekweitveld 1207885 BNNieuw-Dordrecht
BuurtzorgKerklaan 177887 ATErica
Keurslager JellemaVan Echtenstraat 47891 LMKlazienaveen
BuurtzorgKoriander 13 A-F7892 AAKlazienaveen
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Valthe voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met onderdelen als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Nasi goreng, quorn, satésaus wordt al bezorgd vanaf €5,8.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €4,8.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes wordt al bezorgd vanaf €6,35.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Komkommersoep, extra groenten en om het compleet te maken French coffee om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Potentieel kan u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Borger-Odoorn. Overige informatie kunt u vinden op www.borger-odoorn.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Mealhero.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Borger-Odoorn
 • (Net) nummer: 0591 (+31591)
 • Hoofdpostcode: 7872
 • Populaire wijk: Borger

Maaltijden tips

 • Kipfilet
 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Andijvie stamppot met een gehaktbal
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot
 • Stamppot boerenkool met worst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Valthe aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor type opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de populaire leveranciers en maak een keuze. Let met name op het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste verstrekkers hanteren een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle services.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk door even te bellen, via een menulijst, of via internet. De menu’s worden altijd tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 maaltijden. In het aanbod van vriesvers hebt u de keuze uit 70+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Wisselmenu Asperge Brabanconne en Kalfssaucijs met mosterdjus, gebakken wedges en bloemkool a la crème. Zo kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van een speciale menukaart kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Mede daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken in huis. U kunt denken aan ondersteuning bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Valthe. De ontvangen subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig aanschuifen via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder andere Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Valthe maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.borger-odoorn.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 7872).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan