Maaltijdservice Klijndijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Klijndijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Klijndijk? Middels deze pagina vergelijkt u snel en simpel verschillende services die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,60 per gerecht. Flink uitpakken met Varkensvlees peperonata. Romanescomix. Tortelloni of Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijdservice in Klijndijk hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Netnummer0591 (+31591)
Postcode7871
PrijsindicatieVanaf €5,88
Maaltijd suggestieStoofpotje rundvlees

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Klijndijk

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de regio van Klijndijk. U kunt denken aan grote partijen als Van Marle of Etume. Maar ook lokaal kan men kiezen voor tal van initiatieven en zorginstellingen. Elke service wordt gekenmerkt door een heel eigen aanbod en voorwaarden. Door middel van onze tool kan u daarom de leveranciers eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er specifieke wensen als onder andere gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Klijndijk? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat kant-en-klaar maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Klijndijk. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Vaak geregeld via een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Meerdere firma’s faciliteren daarnaast een extra boodschappenservice voor senioren. Op die manier bestelt u eenvoudig de supermarktartikelen als koffiepads of pindakaas. In algemene zin kosteloos bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Klijndijk

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Klijndijk? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn allerlei menu’s die mogelijk aansluiten op uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Stamppot Hete bliksem met stroop of Lasagna bolognese. Op seniorenmaaltijd.nl treft u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak bezorgt door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een abonnement. Op deze website leest u ook meer over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceBurg. de Kockstraat 617861 ABOosterhesselen
Stichting Tafeltje Dekje ZweelooAelder Hooghe 47854 RTAalden
Ina’s CateringKruisstraat 67851 AEZweeloo
Stichting Tafeltje Dek JeLiniekampen 327873 BTOdoorn
SPAR PaterHoofdstraat 497875 ABExloo
BuurtzorgZuiderhoofdstraat 107875 BXExloo
Maaltijdservice EmmenBoekweitveld 1207885 BNNieuw-Dordrecht
BuurtzorgKerklaan 177887 ATErica
Keurslager JellemaVan Echtenstraat 47891 LMKlazienaveen
BuurtzorgKoriander 13 A-F7892 AAKlazienaveen
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Klijndijk voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd heeft te maken met zaken als de leverancier, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen is er al vanaf €6,15.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten vindt u vaak al vanaf €3,65.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Bruine bonensoep bestelt u vanaf €6,8.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tom yum, een extra salade en om het compleet te maken Pudding om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Borger-Odoorn. Meer daarover treft u op www.borger-odoorn.nl. Bekijk ook meer informatie over Apetito.

Belangrijke info

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Borger-Odoorn
 • Netnummer: 0591 (+31591)
 • Postcodegebied: 7871
 • Lokale wijk: Borger

Maaltijden tips

 • Macaroni
 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Groenteburger, prei, aardappelen

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Klijndijk aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor opwarmmaaltijd past bij uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk populaire aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire dienstverleners verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u gelijk opnieuw bestellen. Dikwijls kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden worden dikwijls geleverd aan huis door een regionale bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 25 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Meer en meer is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdservices voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsTongschar-zalmrol met hollandaisesaus, gekookte aardappelen, broccoli of Gegrilde paprika. Daardoor kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse senioren of beperkten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Om die reden zijn er een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Het betreft hulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Klijndijk. Uw tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een restaurant in de buurt. Levering in o.a. Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Klijndijk maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.borger-odoorn.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 7871).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan