Maaltijdservice Zandberg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zandberg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Zandberg? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u overzichtelijk verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of magnetronmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,05. Ouderwets genieten van Kippendijstukjes in satésaus, bami goreng en Omelet champignon in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijdservice in Zandberg ontvangt u smaakvolle maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieDrenthe
GemeenteBorger-Odoorn
Netnummer0599 (+31599)
Postcode9564
PrijsindicatieVanaf €6,4
Maaltijd suggestieLasagna bolognese

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Zandberg

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de buurt van Zandberg. Denk aan erkende organisaties als Eet Smakelijk en/of Jumbo. Maar ook op regionaal niveau bestaan er prima instanties en wijkrestaurants. Elke partij heeft weer een heel eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze tool kunt u derhalve de aanbieders eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het selecteren van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u te maken met voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Zandberg? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten snel teruggekoeld. Zo blijven structuur en smaak in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zandberg. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! In de regel verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel aanbieders beschikken over een speciale boodschappenservice voor gehandicapten. Zodoende koop men zonder moeite nuttige boodschappen zoals huzarensalade en keukenpapier. Niet zelden kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zandberg

Op zoek naar een oplossing voor ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Zandberg? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit velerlei magnetronmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw eisen en voedingsadvies. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree of Broccoli rollade schotel. Op seniorenmaaltijd.nl bieden wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt u zeer goedkoop gezonde maaltijden met verse ingrediënten en weinig koolhydraten testen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak bezorgt door uw eigen bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast contract. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgVijverstraat 49B9561 KPTer Apel
BuurtzorgWilhelminastraat 559541 ANVlagtwedde
Keurslager BorgerHoofdstraat 459531 ACBorger
BuurtzorgWillem Diemerplein 59581 DGMusselkanaal
BuurtzorgLuringstraat 33 A9591 BBOnstwedde
TSN ThuiszorgHoofdstraat 1509601 EMHoogezand
Keurslagerij BoltjesSluiskade 499601 LAHoogezand
Restaurant De BurchtVan der Duyn van Maasdamweg 2509602 VTHoogezand
Keurslager SmitGorecht-Oost 299603 AAHoogezand
Restaurant Zonnehuis Sint JozefNoorderstraat 1429611 ANSappemeer
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zandberg voor ouderen wijken nogal af. De prijs die wordt gerekend hangt namelijk af van o.a. de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Stamppot Boerenkool met rookworst is er al voor €4,85.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Kersenpannenkoek kunt u al laten bezorgen vanaf €6,85.
Een verse maaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Schaaldierensoep, extra groenten en om het compleet te maken Irish coffee om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Borger-Odoorn. Meer details bekijkt u op www.borger-odoorn.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Borger-Odoorn
 • (Net) nummer: 0599 (+31599)
 • Hoofdpostcode: 9564
 • Populaire wijk: Borger

Maaltijd ideeën

 • Gemengde groenteschotel
 • Nasi Indisch rundvlees
 • Rundergehaktbal in jus
 • Vispotje in botersaus
 • Rundersaucijs in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Zandberg bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk type opwarmmaaltijd klopt met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire dienstverleners verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden in de regel aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met circa 30 menu’s. Bij vriesvers is er een keus te maken uit 80+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Vegetarische abdijbierschotel. Selderijgroenten. Aardappelschijfjes met peterselie en Kapucijners met amandel en dragon. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Zodoende zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige senioren of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken. U kunt denken aan steun bij inkopen doen, koken en schoonmaken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Zandberg. Uw subsidie kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een restaurant in de buurt. Netjes bezorgd in o.a. Borger, Buinen, Bronneger, Drouwen, Bronnegerveen, Drouwenerveen, Drouwenermond, Nieuw-Buinen, Buinerveen, Ees, Odoorn, Exloo, Valthe, Klijndijk, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthermond.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een leverancier waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Zandberg maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.borger-odoorn.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 9564).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan