Maaltijdservice Stadskanaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Stadskanaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Stadskanaal? Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl vindt u probleemloos verschillende services die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €5,35. Genieten van Runderlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen of Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdservice in Stadskanaal krijgt u ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieGroningen
GemeenteStadskanaal
Netnummer0599 (+31599)
Postcode9501
PrijsindicatieVanaf €6,01
Maaltijd suggestieZalm in botersaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Stadskanaal

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de omgeving van Stadskanaal. Bijvoorbeeld grote partijen als Regiomeal of Smakelijk Thuys. Ook in deze plaats zelf zien we uitstekende organisaties en sociale voorzieningen. Elke service heeft zo een “eigen” productaanbod en voorwaarden. Geholpen door onze vergelijker kunt u dus de aanbieders overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Stadskanaal? Dat is niet erg! Meer en meer maaltijden aan huis voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven voedingswaarden gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Stadskanaal. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal aanbieders hanteren ook een handige boodschappenservice voor ouderen. Hiermee krijgt men moeiteloos verse of handige boodschappen als peren en cola. Veelal zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Stadskanaal

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van heerlijke diepvriesmaaltijd in Stadskanaal? Of prefereert u de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of wenst u juist een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat menu’s die mogelijk passen bij uw gesteldheid en eventuele dieet. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Stamppot Witlof met gehakt. Op deze pagina treft u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u heel voordelig heerlijke maaltijden met veel groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen testen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer over Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgAziëlaan 229501 AAStadskanaal
BuurtzorgOude Rijksweg 26a9481 CBVries
Woonzorgcentrum MozaiekLudinge 139471 JDZuidlaren
Restaurant Maarsheerd – BCMMaarsdreef 19501 AMStadskanaal
Keurslager KleinHoofdstraat 379501 CMStadskanaal
BCM OuderenzorgWiekedreef 29501 EAStadskanaal
TSN ThuiszorgBlokwieke 49501 EXStadskanaal
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
BuurtzorgCeresstraat 49514 CAGasselternijveen
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Stadskanaal voor ouderen lopen zeer uiteen. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door zaken als de leverancier, het type gerecht en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Pastaschotel: kip met broccoli bestelt u vanaf €6,35.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €3,65.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen is beschikbaar vanaf €6,45.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Waterkerssoep, extra groenten en iets lichts zoals Vla om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Stadskanaal. Praktische info is beschikbaar op www.stadskanaal.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Jumbo.

Kerngegevens

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Stadskanaal
 • (Net) nummer: 0599 (+31599)
 • Postcode: 9501
 • Populaire wijk: Stadskanaal

Maaltijd ideeën

 • Heldere uiensoep
 • Gestoofde wortel
 • Kersenpannenkoek
 • Kipfilet in jus
 • Groenteschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Stadskanaal aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Achterhaal eerst welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en kies een geschikte. Let met name op de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele aanbieders geven een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of email / internet. De maaltijden worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 20 menu’s. Binnen het vriesvers-segment kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, witte rijst, spinazie en Bloemkool cordonbleu schotel. Zodoende zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden gewoonlijk door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert een goede balans en energie. Elke dag een warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige senioren of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Om die reden zijn er een aantal vormen van hulp bij maaltijden. We hebben het over hulp bij koken of het toedienen van eten. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Stadskanaal. Deze voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder andere Stadskanaal, Musselkanaal, Onstwedde, Mussel, Alteveer.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Stadskanaal maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Middels www.stadskanaal.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 9500, 9501, 9502, 9503).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente