Maaltijdservice Tynaarlo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tynaarlo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Tynaarlo? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u supersnel verschillende organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €3,55 p.p. Ouderwets genieten van Vispannetje fruits de mer met groenten in kreeftensaus. Aardappelgratin en Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdservice in Tynaarlo smult u weer van gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
Netnummer0592 (+31592)
Postcode9481
PrijsindicatieVanaf €5,07
Maaltijd suggestieGehaktballen in uienjus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Tynaarlo

Er zijn nogal wat maaltijdservices die actief zijn in Tynaarlo. U kunt denken aan populaire organisaties als Van Smaak of Ekonoom. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor tal van initiatieven en speciale eetpunten. Elke aanbieder hanteert een heel eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door deze pagina kan u de aanbieders probleemloos op een rijtje zetten. De keuze maken voor de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen zoals bijv. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Tynaarlo? Ook dan bent u welkom! Veel maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tynaarlo. Ideaal voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Een aantal services hebben ook een extra boodschappenservice voor chronisch zieken. Zodoende koop u eenvoudig praktische of verse producten als grillworst en salades. Normaal kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Tynaarlo

Gaat uw interesse uit naar voedzame diepvriesmaaltijd in Tynaarlo? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit allerlei magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw gesteldheid en menu voorkeuren. Op die manier kunt u weer genieten van Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Stamppot prei met roomkaas. Onderstaand bieden wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke maaltijden met veel groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen beoordelen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOude Rijksweg 26a9481 CBVries
Woonzorgcentrum MozaiekLudinge 139471 JDZuidlaren
Slagerij de VriesStationsweg 28a9471 GRZuidlaren
BuurtzorgAziëlaan 229501 AAStadskanaal
Restaurant Maarsheerd – BCMMaarsdreef 19501 AMStadskanaal
Keurslager KleinHoofdstraat 379501 CMStadskanaal
BCM OuderenzorgWiekedreef 29501 EAStadskanaal
TSN ThuiszorgBlokwieke 49501 EXStadskanaal
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tynaarlo voor ouderen fluctueren ontzettend. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van zaken als het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree bestelt u vanaf €5,35.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,2.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Kalkoenmedaillons met kerriesaus. Mexicomix. Gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €7,35.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Okrosjka, een stukje fruit en om het compleet te maken Aardbeien na. Heeft u te maken met geldproblemen? Potentieel kan u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Tynaarlo. Praktische info kunt u vinden op www.tynaarlo.nl. Op deze website leest u ook meer over Vloeibare maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Tynaarlo
 • (Net) nummer: 0592 (+31592)
 • Centrale postcode: 9481
 • Veel gezochte wijk: Zuidlaren

Maaltijd ideeën

 • Linzensoep
 • Vissoep
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Spinazie schotel met gehaktbal

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Tynaarlo aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor type bezorgmaaltijd past bij uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en kies een geschikte. Controleer goed het assortiment, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers bieden een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Vervolgens kan men moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de computer. Uw bestelling wordt gewoonlijk bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 15 gerechten. Binnen het vriesvers-segment is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste services voorzien in een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Javaanse kip five-spices, mihoen goreng en Appelpannenkoek. Hiermee krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u deze besteld heeft. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of hulpbehoevenden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken. Denk aan iemand die helpt bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Tynaarlo. Zo’n voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Inclusief levering in de wijken Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.
 • Korting op thuismaaltijden van een bedrijf waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Tynaarlo maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.tynaarlo.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 9482).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente