Maaltijdservice De Punt

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in De Punt voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in De Punt? Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl treft u eenvoudig verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,00 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Burpee Chicken en Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, doperwten? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Middels de maaltijdservice in De Punt ontvangt u uitstekende maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
Netnummer050 (+3150)
Postcode9493
PrijsindicatieVanaf €6,13
Maaltijd suggestieOssestaartsoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in De Punt

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in en rondom De Punt. Denk dan aan populaire bedrijven als Apetito en Jumbo. Maar ook op regionaal niveau zijn er interessante initiatieven en restaurants. Iedere partij heeft zo zijn eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Middels deze website kan u de bedrijven op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het selecteren van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals bijv. veganistische of andere warme dieetmaaltijden in De Punt? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer thuismaaltijden voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in De Punt. Perfect voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Veel services voorzien in een extra boodschappenservice voor gehandicapten. Hiermee krijgt u gelijk de boodschappen zoals koeken of halfvolle vanille yoghurt. Vaak zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in De Punt

Bent u op zoek naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in De Punt? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn vele leveranciers die mogelijk aansluiten op uw gesteldheid en voedingsadvies. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Kip in kerriesaus, doperwten, rijst of Groenteburger, prei, aardappelen. Onderstaand vindt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op deze manier kunt u extra voordelig verse maaltijden met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is meestal geen sprake van een abonnement. Lees ook meer over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOude Rijksweg 26a9481 CBVries
Woonzorgcentrum MozaiekLudinge 139471 JDZuidlaren
Slagerij de VriesStationsweg 28a9471 GRZuidlaren
BuurtzorgAziëlaan 229501 AAStadskanaal
Restaurant Maarsheerd – BCMMaarsdreef 19501 AMStadskanaal
Keurslager KleinHoofdstraat 379501 CMStadskanaal
BCM OuderenzorgWiekedreef 29501 EAStadskanaal
TSN ThuiszorgBlokwieke 49501 EXStadskanaal
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in De Punt voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd hangt af van aspecten als het bedrijf, het totale assortiment, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Forel met venkel kunt u al bestellen vanaf €4,55.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Chicken Lunges kunt u al laten bezorgen vanaf €5,75.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Juliennesoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Sorbet achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Potentieel kan u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Tynaarlo. Praktische info kunt u vinden op www.tynaarlo.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Glutenvrije maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Tynaarlo
 • (Net) nummer: 050 (+3150)
 • Postcodegebied: 9493
 • Wijk: Zuidlaren

Maaltijd ideeën

 • Pannenkoeken met spek
 • Klapstuk met hutspot
 • Stoofpotje rundvlees
 • Kip Andorra schotel
 • Varkenslapje in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in De Punt bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk type thuismaaltijd in lijn is met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en maak een keuze. Kijk goed na het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire verstrekkers geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men probleemloos een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk doet u dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden niet zelden bezorgd middels een regionale bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ruwweg 25 gerechten. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie en Kipschnitzel met boontjes en satesaus. Zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Om die reden zijn er verschillende vormen van hulp bij maaltijden. We hebben het over thuishulp bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening De Punt. Uw subsidie biedt enkele voordelen:

 • Voordelig eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in alle wijken zoals Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.
 • Goedkope thuismaaltijden van een bedrijf waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje De Punt maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.tynaarlo.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 9493).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan