Maaltijdservice Zeijerveld

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zeijerveld voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Zeijerveld? Dankzij deze pagina doorzoekt u probleemloos verschillende services die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: er is veel mogelijk. Nu al voor €4,55. Ouderwets genieten van Kalkoen met paddenstoelenroomsaus, boterbonen en aardappelpuree of Kipfilet? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijdservice in Zeijerveld krijgt u smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieDrenthe
GemeenteAssen
Netnummer0592 (+31592)
Postcode9491
PrijsindicatieVanaf €6,1
Maaltijd suggestieGebakken rijst

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Zeijerveld

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de regio van Zeijerveld. We hebben het over erkende bedrijven als Meat&Meals en/of Etume. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verschillende leveranciers en zorginstellingen. Elke partij levert een heel eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de firma’s overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket. Zijn er in uw geval voorkeuren zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Zeijerveld? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zeijerveld. Perfect voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers voorzien in een handige boodschappenservice voor ouderen. Zodoende haalt men eenvoudig broodnodige boodschappen als toiletpapier of halvarine. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zeijerveld

Bent u specifiek op zoek naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Zeijerveld? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei mogelijkheden die mogelijk aansluiten bij uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat of Visschotel met wortel en gebakken aardappel. Op deze pagina bekijkt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Daarmee kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelen keuren. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden vaak bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast contract. U kunt hier ook meer lezen over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOude Rijksweg 26a9481 CBVries
Woonzorgcentrum MozaiekLudinge 139471 JDZuidlaren
Slagerij de VriesStationsweg 28a9471 GRZuidlaren
BuurtzorgAziëlaan 229501 AAStadskanaal
Restaurant Maarsheerd – BCMMaarsdreef 19501 AMStadskanaal
Keurslager KleinHoofdstraat 379501 CMStadskanaal
BCM OuderenzorgWiekedreef 29501 EAStadskanaal
TSN ThuiszorgBlokwieke 49501 EXStadskanaal
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zeijerveld voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door elementen als het bedrijf, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Tortellini gevuld met kaas kunt u al bestellen vanaf €6,35.
 • Vriesverse maaltijd als Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst bestelt u vanaf €3,95.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rookworst met stamppot zuurkool is er al vanaf €6,15.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Vissoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Bitterkoekjes mousse om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Assen. Overige informatie leest u op www.assen.nl. Lees ook verder over Vegetarische maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Assen
 • Netnummer: 0592 (+31592)
 • Postcodegebied: 9491
 • Lokale wijk: Assen

Maaltijden tips

 • Gepaneerde kipnuggets
 • Wokgroenten teriyaki
 • Rundersaucijs in jus
 • Indisch gehaktbrood
 • Heldere kippensoep

Steden in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Zeijerveld aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor thuismaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste services werken met een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u direct nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat per telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De magnetronmaaltijden worden in algemene zin geleverd door een vertrouwde bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 20 maaltijden. In het aanbod van vriesvers kan men kiezen uit 90+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een speciaal dagmenu. Soms is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Runderhachee, rode kool, aardappelpuree of Zalmfilet gebakken met tomatensaus, bladspinazie en aardappelpuree. Op die manier zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden meestal door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden hulp rondom de maaltijd. Het betreft thuishulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Zeijerveld. Zo’n subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in o.a. Assen centrum, Lariks, Noorderpark, Assen Oost, Pittelo, Assen West, Peelo, Marsdijk, Kloosterveen, Buitengebied.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Zeijerveld maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.assen.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 9488, 9491).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan