Maaltijdservice Zeegse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zeegse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Zeegse? Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl ontdekt u gemakkelijk verschillende organisaties in uw regio. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die alleen maar even de magnetron in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,20 per keer. Flink uitpakken met Zalm met botersaus, bloemkool à la crème en gele rijst of Broccoli kaassaus? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijdservice in Zeegse krijgt u verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
Netnummer0592 (+31592)
Postcode9483
PrijsindicatieVanaf €6,05
Maaltijd suggestieSpekpannenkoek

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Zeegse

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in en rondom Zeegse. We hebben het over belangrijke bedrijven als Van Marle of Chef Martin. Maar ook in de buurt zijn er uitstekende initiatieven en slagerijen. Elke partij heeft zo een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze tool kunt u dus de leveranciers op uw gemak naast elkaar bekijken. Het kiezen van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Spelen er speciale voorkeuren als bijvoorbeeld glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Zeegse? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven structuur en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zeegse. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Meerdere services faciliteren daarnaast een extra boodschappenservice voor chronisch zieken. Op die manier krijgt men direct broodnodige boodschappen als jong belegen kaas of honing. In de regel gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zeegse

Bent u specifiek op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Zeegse? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit verscheidene leveranciers die mogelijk aansluiten bij uw omstandigheden en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Maaltijdsalade met kip en avocado of Pompoensoep met vermicelli. Hieronder ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Daarmee kunt u zeer goedkoop complete maaltijden met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger. Er geldt meestal geen abonnement. Bekijk ook meer informatie over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOude Rijksweg 26a9481 CBVries
Woonzorgcentrum MozaiekLudinge 139471 JDZuidlaren
Slagerij de VriesStationsweg 28a9471 GRZuidlaren
BuurtzorgAziëlaan 229501 AAStadskanaal
Restaurant Maarsheerd – BCMMaarsdreef 19501 AMStadskanaal
Keurslager KleinHoofdstraat 379501 CMStadskanaal
BCM OuderenzorgWiekedreef 29501 EAStadskanaal
TSN ThuiszorgBlokwieke 49501 EXStadskanaal
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zeegse voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht heeft te maken met elementen als de aanbieder, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Forel met venkel wordt al bezorgd vanaf €4,45.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Omelet in saus kunt u al bestellen vanaf €6,3.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Okrosjka, een stukje fruit en voor de volledigheid een Aardbeien mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Tynaarlo. Meer informatie kunt u teruglezen op www.tynaarlo.nl. Op deze website leest u ook meer over Jumbo.

Belangrijke info

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Tynaarlo
 • (Net) nummer: 0592 (+31592)
 • Postcode: 9483
 • Veel gezochte wijk: Zuidlaren

Suggesties van maaltijden

 • Gebonden tomatensoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Pannenkoekenschotel
 • Gekookte aardappels
 • Verse worst in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Zeegse bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welk type maaltijdservice in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en kies er een. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hebben een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of via internet. De seniorenmaaltijden worden dikwijls aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 20 gerechten. Bij vriesvers is er een keus te maken uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsSlavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen of Pannenkoeken met appelvulling. Op die manier krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de menulijsten kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond is heel belangrijk. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken. U kunt denken aan hulp bij koken, eten en opruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Zeegse. Zo’n tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Netjes bezorgd in o.a. Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Zeegse maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.tynaarlo.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 9483).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan