Maaltijdservice Zeijen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zeijen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Zeijen? Middels deze website achterhaalt u gemakkelijk verschillende leveranciers die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse maaltijden die nog even in de magnetron moeten: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €4,10. Aanschuiven voor Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen en Rundergehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijdservice in Zeijen beschikt u over verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
Netnummer0592 (+31592)
Postcode9491
PrijsindicatieVanaf €6,11
Maaltijd suggestieDoperwtenpuree

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Zeijen

We zien meer en meer maaltijdservices die bezorgen in Zeijen. Bijvoorbeeld interessante organisaties als Uitgekookt of Oh My Guts. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij tal van leveranciers en verswinkels. Elke leverancier wordt gekenmerkt door een “eigen” productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van Seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de bezorgers snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een betaalbaar proefpakket. Heeft u speciale voorkeuren zoals glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Zeijen? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zeijen. Ideaal voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verschillende services faciliteren daarnaast een nuttige boodschappenservice voor senioren. Op die manier haalt men gelijk nuttige boodschappen zoals ontbijtkoek en chocoladevla. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zeijen

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Zeijen? Of prefereert u de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er is de keuze uit flink wat thuismaaltijden die mogelijk rijmen met uw wensenlijstje en mogelijke diëten. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Glutenvrije spaghetti met courgette en kip of Kibbeling met kruidendip. Onderstaand ontdekt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u tegen een aantrekkelijke prijs complete maaltijden gemaakt met verse producten en weinig zout en andere toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een abonnement. Op deze website leest u ook meer over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOude Rijksweg 26a9481 CBVries
Woonzorgcentrum MozaiekLudinge 139471 JDZuidlaren
Slagerij de VriesStationsweg 28a9471 GRZuidlaren
BuurtzorgAziëlaan 229501 AAStadskanaal
Restaurant Maarsheerd – BCMMaarsdreef 19501 AMStadskanaal
Keurslager KleinHoofdstraat 379501 CMStadskanaal
BCM OuderenzorgWiekedreef 29501 EAStadskanaal
TSN ThuiszorgBlokwieke 49501 EXStadskanaal
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zeijen voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van elementen als de leverancier, het type gerecht en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Macaroni in tomatensaus, ham, kaas is er al voor €4,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst bestelt u vanaf €3,8.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Vegetarische nuggets in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,8.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Bruinebonensoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Hangop om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Tynaarlo. Meer informatie bekijkt u op www.tynaarlo.nl. Of klik door voor meer informatie over Zoutarme maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Tynaarlo
 • Regionummer: 0592 (+31592)
 • Postcodegebied: 9491
 • Lokale wijk: Zuidlaren

Maaltijd voorbeelden

 • Vispotje in botersaus
 • Kipfilet mosterdsaus
 • Varkenslapjes in jus
 • Spinazie a la creme
 • Kip korma, rijstmix

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Zeijen aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk type ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk professionele aanbieders en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste verstrekkers werken met een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dat telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden voor senioren worden niet zelden bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 15 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 100+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Groente-kaasschijf in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm en Macaroni met ham, kaas en tomatensaus. Hierdoor zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De magnetronmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of beperkten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. We hebben het over hulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Zeijen. De tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder andere Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een verstrekker waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Zeijen maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.tynaarlo.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 9491).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan