Maaltijdservice Ubbena

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ubbena voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Ubbena? Door gebruik te maken van seniorenmaaltijd.nl ontdekt u moeiteloos verschillende organisaties in de buurt. Maaltijden warm bezorgd, of diepvriesmaaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,60 p.p. Aan tafel voor Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree of Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen rode kool met appel? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijdservice in Ubbena beschikt u over ambachtelijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieDrenthe
GemeenteAssen
Netnummer0592 (+31592)
Postcode9492
PrijsindicatieVanaf €6,12
Maaltijd suggestieAardappelrösti

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Ubbena

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de regio van Ubbena. We hebben het over grote services als Apetito of Picnic. Echter, ook heel lokaal zijn er prima instellingen en slagerijen. Iedere optie wordt gekenmerkt door een eigen menu en voorwaarden. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de organisaties snel en makkelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket. Spelen er voorkeuren zoals bijvoorbeeld gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Ubbena? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Lang houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ubbena. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Meerdere firma’s bieden ook een bruikbare boodschappenservice voor bejaarden. Hiermee koop men direct nuttige boodschappen zoals griesmeelpap en zakdoekjes. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Ubbena

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Ubbena? Of bent u meer op zoek naar gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of wenst u juist een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit flink wat opties die mogelijk voldoen aan uw situatie en diëten/allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng of Snijbonen met een kipfilet. Op seniorenmaaltijd.nl bieden wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Hiermee kunt u heel voordelig ambachtelijke maaltijden met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De gerechten worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende afneemverplichting. Op deze website leest u ook meer over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOude Rijksweg 26a9481 CBVries
Woonzorgcentrum MozaiekLudinge 139471 JDZuidlaren
Slagerij de VriesStationsweg 28a9471 GRZuidlaren
BuurtzorgAziëlaan 229501 AAStadskanaal
Restaurant Maarsheerd – BCMMaarsdreef 19501 AMStadskanaal
Keurslager KleinHoofdstraat 379501 CMStadskanaal
BCM OuderenzorgWiekedreef 29501 EAStadskanaal
TSN ThuiszorgBlokwieke 49501 EXStadskanaal
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ubbena voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Kruudmoes met gortepap kunt u al laten bezorgen vanaf €6,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Stamppot prei met roomkaas kunt u al laten bezorgen vanaf €5,05.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €6,25.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Bamisoep, iets te drinken en een toetje als Zabaglione om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Assen. Praktische info bekijkt u op www.assen.nl. Bekijk ook meer informatie over Gemalen maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Assen
 • (Regio) nummer: 0592 (+31592)
 • Postcodegebied: 9492
 • Wijk: Assen

Maaltijd voorbeelden

 • Vier-groentenstamppot
 • Donkey Kicks Chicken
 • Draadjesvlees in jus
 • Gestoofde spitskool
 • Ribkarbonade in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Ubbena regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na welk type bezorgmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en selecteer er een. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende dienstverleners stunten met een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met goede services.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dat via telefoon, via een menulijst, of email / internet. De thuismaaltijden worden meestal aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met circa 25 gerechten. In het aanbod van vriesvers kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vast weekmenu. Meer en meer is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Kippendijstukjes in satésaus, nasi goreng en Tagliatelleschotel met kip. Op die manier kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De gerechten worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Het betreft assistentie bij koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Ubbena. Een regeling heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een restaurant in de buurt. Netjes bezorgd in o.a. Assen centrum, Lariks, Noorderpark, Assen Oost, Pittelo, Assen West, Peelo, Marsdijk, Kloosterveen, Buitengebied.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Ubbena maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.assen.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 9492).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan