Maaltijdservice Yde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Yde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Yde? Door gebruik te maken van onze vergelijker vergelijkt u gemakkelijk verschillende bedrijven die aan huis leveren. Warm geleverd, of magnetronmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €5,35 per gerecht. Genieten van Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden en Boerengehaktschotel met aardappelpuree-bieslook? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijdservice in Yde beschikt u over complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
Netnummer050 (+3150)
Postcode9494
PrijsindicatieVanaf €6,14
Maaltijd suggestieGestoofde prei

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Yde

Er zijn nogal wat maaltijdservices die bezorgen in Yde. U kunt denken aan grote services als Eet Gemak en Budget meals. Maar ook in de buurt ontstaan er verschillende leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie wordt bestempeld door zijn eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij onze vergelijker kan u de services rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van voorkeuren zoals o.a. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Yde? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Yde. Een redding voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verscheideneorganisaties faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hiermee bestelt men moeiteloos de boodschappen zoals paté en huzarensalade. In algemene zin gratis afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Yde

Op zoek naar een oplossing voor de lekkerste diepvriesmaaltijd in Yde? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of houdt u juist van een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden diverse mogelijkheden die mogelijk passen bij uw eisen en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Linzensoep met bleekselderij of Asperge beenham schotel. Onderstaand tonen wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Daarmee kunt u extra voordelig complete maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is meestal geen sprake van een doorlopend abonnement. Op deze website leest u ook meer over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOude Rijksweg 26a9481 CBVries
Woonzorgcentrum MozaiekLudinge 139471 JDZuidlaren
Slagerij de VriesStationsweg 28a9471 GRZuidlaren
BuurtzorgAziëlaan 229501 AAStadskanaal
Restaurant Maarsheerd – BCMMaarsdreef 19501 AMStadskanaal
Keurslager KleinHoofdstraat 379501 CMStadskanaal
BCM OuderenzorgWiekedreef 29501 EAStadskanaal
TSN ThuiszorgBlokwieke 49501 EXStadskanaal
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Yde voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt is afhankelijk van zaken als de aanbieder, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Champignonsoep met rundvlees vindt u vaak al vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijd als Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst is beschikbaar vanaf €5,4.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Bami babi pangang kan je kopen vanaf €6,85.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bruinebonensoep, iets te drinken en een toetje als Chocolademousse achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Tynaarlo. Aanvullende info kan u lezen op www.tynaarlo.nl. Op deze website leest u ook meer over Lactosevrije maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Tynaarlo
 • (Net) nummer: 050 (+3150)
 • Postcode: 9494
 • Wijk: Zuidlaren

Maaltijden suggesties

 • Aardappelpannenkoeken
 • Gebonden mosterdsoep
 • Kipfilet in roomsaus
 • Jumping Jack Salmon
 • Runderlever in saus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Yde aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor categorie bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en kies een geschikte. Controleer goed het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste services bieden een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin geleverd door een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 20 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Kalkoenfilet met satésaus, gado gado en witte rijst of Gegrilde paprika. Hiermee krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij gerechten maaltijden elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw lichamelijke gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Mede daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. Het betreft steun bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Yde. De voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Lagere prijzen via een wooninstelling of restaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een bezorgdienst waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Yde maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.tynaarlo.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 9494).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan