Maaltijdservice Marum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Marum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Marum? Middels onze tool achterhaalt u supersnel diverse aanbieders die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of magnetronmaaltijden die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,70 per gerecht. Ouderwets genieten van Visburger met groenten of Verse komkommersalade? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijdservice in Marum geniet u van gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGroningen
GemeenteMarum
Netnummer0594 (+31594)
Postcode9363
PrijsindicatieVanaf €5,96
Maaltijd suggestieKabeljauw in kruidensaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Marum

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in Marum. Denk dan aan grote organisaties als Mealhero en/of Marley Spoon. Ook in deze plaats zelf ontstaan er interessante partijen en verswinkels. Iedere service levert een heel eigen menu en bestelvoorwaarden. Met behulp van deze website kunt u de bedrijven overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een geschikte aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u te maken met voorkeuren als onder andere vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Marum? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Opvallend veel maaltijden aan huis voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Hierna wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Marum. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal gedaan door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse aanbieders faciliteren daarnaast een handige boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo haalt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals zoetjes of honing. Normaal gratis mee bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Marum

Hebt u interesse in ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Marum? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal opties die mogelijk matchen met uw gesteldheid en mogelijke diëten. Geniet onbezorgd van maaltijden als Spinazie à la crème met champignons of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Onderstaand ontdekt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs vers bereidde maaltijden met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelen testen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit meestal niet vast aan een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
Restaurant Zonnehuis de HoornNachtegaalstraat 29363 GBMarum
Mennega CateringGroningerstraat 2a9401 BKAssen
Slagerij MagerKoopmansplein 169401 ELAssen
Icare – BoshofBeilerstraat 389401 PMAssen
Zorggroep DrentheIndustrieweg 159402 NPAssen
Kemkers Groente en FruitKleuvenstee 319403 LTAssen
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Marum voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van elementen als de aanbieder, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree is er al vanaf €6,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes kan je kopen vanaf €3,8.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Spinaziesoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Trifle als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Potentieel kan u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Marum. Meer informatie is beschikbaar op www.marum.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Spar: eet smakelijk.

Stats & Facts

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Marum
 • (Net) nummer: 0594 (+31594)
 • Postcode: 9363
 • Wijk: Marum

Voorbeelden van maaltijden

 • Gegrilde paprika
 • Spinaziestamppot
 • Prei a la creme
 • Hutspot, hachee
 • Champignonsoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Marum regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor seniorenmaaltijd past bij uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste leveranciers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. Gewoonlijk doet u dit via telefoon, via de papieren bestellijst of met de tablet. De maaltijden worden vaak geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met ruwweg 20 gerechten. In het aanbod van vriesvers is er een keus te maken uit 70+ vaste maaltijden. Via het tafeltje dekje principe heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen of Vier-groentenstamppot. Zodoende zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of beperkten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Om die reden zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Dit heeft te maken met iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Marum. Een voorziening heeft als voordeel:

 • Lagere prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in alle wijken zoals Marum, De Wilp.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Marum maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.marum.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 9363).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente