Maaltijdservice Nuis

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nuis voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Nuis? Via deze website treft u probleemloos verschillende bedrijven die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of magnetronmaaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,90 per maaltijd. Flink uitpakken met Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen of Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijdservice in Nuis profiteert u van verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGroningen
GemeenteMarum
Netnummer0594 (+31594)
Postcode9364
PrijsindicatieVanaf €5,47
Maaltijd suggestieZalmfilet in roomsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Nuis

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de buurt van Nuis. We hebben het over belangrijke services als Vers voor Thuis en Picnic. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor prima partijen en wijkrestaurants. Elke partij wordt bestempeld door een heel eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door deze website kan u daardoor de organisaties eenvoudig met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van specifieke wensen als gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Nuis? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nuis. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Meerdere leveranciers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor gehandicapten. Zo bestelt u probleemloos belangrijke boodschappen als snoeptomaatjes en vlokken. In de regel kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nuis

Bent u op zoek naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Nuis? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden flink wat maaltijdservices die mogelijk rijmen met uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Stamppot Hutspot met worst of Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen. Op seniorenmaaltijd.nl bekijkt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende maaltijden met veel groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt meestal geen vast abonnement. Lees ook verder over: Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant Zonnehuis de HoornNachtegaalstraat 29363 GBMarum
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
Mennega CateringGroningerstraat 2a9401 BKAssen
Slagerij MagerKoopmansplein 169401 ELAssen
Icare – BoshofBeilerstraat 389401 PMAssen
Zorggroep DrentheIndustrieweg 159402 NPAssen
Kemkers Groente en FruitKleuvenstee 319403 LTAssen
Tafelgenot Maaltijdservice AssenHophullen 19403 WNAssen
Restaurant Eten Bij De BurenVredeveldseweg 759404 CCAssen
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nuis voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt gevormd door o.a. de leverancier, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensfilet in jus met koolraap wordt al bezorgd vanaf €5,45.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Runderlapje in champignonsaus is beschikbaar vanaf €7,5.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Rundvleessoep, iets te drinken en een dessert als Tartufo om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Marum. Overige informatie leest u op www.marum.nl. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.nl.

Feiten

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Marum
 • (Regio) nummer: 0594 (+31594)
 • Centrale postcode: 9364
 • Veel gezochte wijk: Marum

Tips voor maaltijden

 • Hutspot met hachee
 • Witlof ovenschotel
 • Champignon omelet
 • Zalm in dillesaus
 • Speklapje in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Nuis aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk meest gekozen maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Check vooral het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele services verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dit per telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De maaltijden worden niet zelden tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met plusminus 20 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 90+ vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdservices hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Push Up Meatballs. Zodoende zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De magnetronmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij gerechten maaltijden elke week. Bij vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een verse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige senioren of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij maaltijden. We hebben het over steun bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Nuis. Zo’n voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig eten bij een restaurant in de buurt. Levering in o.a. Marum, De Wilp.
 • Korting op magnetronmaaltijden van een verstrekker waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Nuis maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.marum.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 9364).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan