Maaltijdservice Nietap

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nietap voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Nietap? Aan de hand van deze website vindt u snel en simpel verschillende leveranciers in de buurt. Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €5,50 per maal. Smullen van Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans of Kipnuggets, kerriesaus, gebakken aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijdservice in Nietap smult u weer van uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer0594 (+31594)
Postcode9351
PrijsindicatieVanaf €5,43
Maaltijd suggestieStukjes rundvlees in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Nietap

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de regio van Nietap. Neem bijv. grote leveranciers als Meat&Meals en De Familiebox. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verscheidene instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder levert zijn eigen menu en bestelvoorwaarden. Via onze tool kan u daarom de bezorgdiensten probleemloos tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals o.a. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Nietap? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nietap. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verschillende services bieden ook een praktische boodschappenservice voor bejaarden. Op die manier bestelt men gelijk verse of handige boodschappen als ontbijtspek en chocolade vla. Normaliter kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nietap

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in Nietap? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit verscheidene opties die mogelijk voldoen aan uw eisen en voedingsadvies. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Stamppot spitskool met kaas of Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. Onderstaand bieden wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
Keurslager BeetsHeerestraat 599301 AERoden
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nietap voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door onderdelen als de organisatie, herkomst ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Aspergesoep met zalm is er al vanaf €5,9.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kippensoep met vermicelli vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst wordt al bezorgd vanaf €7,2.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Spinaziesoep, een extra salade en om het compleet te maken Pannenkoekjes als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Noordenveld. Aanvullende info is beschikbaar op www.gemeentenoordenveld.nl. Of klik door voor meer informatie over Maaltijdservice.

Informatie

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • (Regio) nummer: 0594 (+31594)
 • Postcode: 9351
 • Veel gezochte wijk: Roden

Tips voor maaltijden

 • Prei-gehaktschotel
 • Kippenbout in jus
 • Braadworst in jus
 • Nasi babi ketjap
 • Hamlapje in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Nietap bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor type thuismaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste services verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls is dat mogelijk door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de website. De gerechten worden in algemene zin aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 20 maaltijden. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 100+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is vers op maat ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle services voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Rundergehaktbal met jus en hutspot en Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi. Daardoor krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp rondom de maaltijd. Dit heeft te maken met assistentie bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Nietap. De regeling is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Korting op bezorgmaaltijden van een leverancier waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Nietap maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.gemeentenoordenveld.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 9312, 9351).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan