Maaltijdservice Veenhuizen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Veenhuizen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Veenhuizen? Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl ontdekt u gemakkelijk verschillende bedrijven die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,35 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden of Spinazie a la creme? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdservice in Veenhuizen geniet u van vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer0592 (+31592)
Postcode9341
PrijsindicatieVanaf €5,4
Maaltijd suggestieVegetarisch filetlapje in stroganoffsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Veenhuizen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in en rondom Veenhuizen. U kunt denken aan grote services als Thuisgekookt.nl en/of Chef Martin. Maar ook lokaal ontstaan er prima aanbieders en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf hanteert zijn eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze tool kunt u derhalve de organisaties gemakkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Begin dan met eerst een proefpakket. Zijn er menu-voorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Veenhuizen? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de kant-en-klaar maaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven vitaminen en mineralen intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Veenhuizen. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Meestal georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verscheideneleveranciers hanteren ook een premium boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Op die manier haalt u probleemloos de boodschappen zoals volle melk of havermoutpap. In algemene zin gratis bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Veenhuizen

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Veenhuizen? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit talloze bezorgmaaltijden die mogelijk matchen met uw wensenlijstje en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Penne pesto, kip, groene groenten en Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat. Hieronder tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op die manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs heerlijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig zout en andere toevoegingen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer over Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
Restaurant Zonnehuis de HoornNachtegaalstraat 29363 GBMarum
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Veenhuizen voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt af van factoren als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Kabeljauw in kruidensaus bestelt u vanaf €5,05.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Witlof ovenschotel is beschikbaar vanaf €4,9.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree kan je kopen vanaf €6,5.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Mosterdsoep, iets te drinken en iets lichts zoals Bosvruchten yoghurt ijs om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Noordenveld. Overige informatie bekijkt u op www.gemeentenoordenveld.nl. Of klik door voor meer informatie over Koelvers maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • Netnummer: 0592 (+31592)
 • Hoofdpostcode: 9341
 • Wijk: Roden

Maaltijden tips

 • Maaltijdpoffertjes
 • Zalm in dillesaus
 • Stamppot andijvie
 • Gegrilde paprika
 • Rabarbercompote

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Veenhuizen aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor type bezorgmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de professionele aanbieders en geef de voorkeur door. Controleer goed de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste verstrekkers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls is dat mogelijk door te bellen, via een menulijst, of via de iPad. De gerechten worden vaak bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 30 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, sperziebonen en Boerengehaktschotel. Hierdoor ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u deze besteld heeft. Via een handige bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd stimuleert een goede balans en energie. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of beperkten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Bijvoorbeeld een thuishulp voor klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Veenhuizen. Een regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in o.a. Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een leverancier waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Veenhuizen maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.gemeentenoordenveld.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 9341).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan