Maaltijdservice Zuidvelde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zuidvelde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Zuidvelde? Aan de hand van deze pagina achterhaalt u supersnel verschillende leveranciers die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een dagvers gerecht die een paar minuten in de magnetron gaan: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,00. Aan tafel voor Gehaktballetjes in uienjus en Chinese wokschotel? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Dankzij de maaltijdservice in Zuidvelde hebt u toegang tot complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer0592 (+31592)
Postcode9335
PrijsindicatieVanaf €5,36
Maaltijd suggestieZalm in botersaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Zuidvelde

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de buurt van Zuidvelde. Neem bijv. interessante services als Freasy en Handgraaf maaltijden. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor tal van initiatieven en speciale eetpunten. Elke organisatie heeft zo een eigen assortiment en voorwaarden. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bedrijven eenvoudig op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er bepaalde voorkeuren als onder andere zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Zuidvelde? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio maaltijden aan huis voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zuidvelde. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Veel bedrijven faciliteren daarnaast een praktische boodschappenservice voor gehandicapten. Zodoende koop u zonder moeite belangrijke boodschappen als rijstepap en sinaasappelsap. Meestal gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zuidvelde

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van voedzame diepvriesmaaltijd in Zuidvelde? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse magnetronmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei bezorgmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw eisen voedingspatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Tomatensoep met balletjes of Shoarma met zuurkool. Onderstaand ziet u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Op die manier kunt u zeer goedkoop ambachtelijke maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
Restaurant Zonnehuis de HoornNachtegaalstraat 29363 GBMarum
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zuidvelde voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes is er al vanaf €6,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Zomerzuurkool met casselerrib is verkrijgbaar vanaf €3,9.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kip in kerriesaus, doperwten, rijst is beschikbaar vanaf €5,55.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Broccolisoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Crème brûlée na. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Noordenveld. Meer daarover bekijkt u op www.gemeentenoordenveld.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • (Net) nummer: 0592 (+31592)
 • Postcode: 9335
 • Lokale wijk: Roden

Maaltijden tips

 • Bami babi pangang
 • Zalmfilet in saus
 • Lasagna bolognese
 • Knoflookgarnalen
 • Kipfilet in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Zuidvelde aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst wat voor categorie maaltijdservice past bij uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste verstrekkers hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of met de computer. De gerechten worden in algemene zin aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met pakweg 20 gerechten. Als we het hebben over vriesvers kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service treft men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Gebonden tomatensoep en Babi ketjap, bami. Daardoor krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u deze besteld heeft. Door middel van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De magnetronmaaltijden worden vaak door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: om de 3 dagen. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel ouderen of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden zijn er verschillende vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Het gaat om assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Zuidvelde. De beschikbare voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Voordelig aanschuifen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in alle wijken zoals Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een leverancier waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Zuidvelde maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.gemeentenoordenveld.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 9335).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan