Maaltijdservice Langelo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Langelo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Langelo? Via seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u supersnel verschillende organisaties in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €3,80 p.p. Smullen van Runderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen of Broccolisoep? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdservice in Langelo smult u weer van verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer0592 (+31592)
Postcode9333
PrijsindicatieVanaf €5,35
Maaltijd suggestieKipmedaillons in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Langelo

Er zijn nogal wat maaltijdservices die bezorgen in Langelo. Denk dan aan interessante partijen als Regiomeal en/of Vers Voor Thuis. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor interessante initiatieven en speciale eetpunten. Elke optie hanteert zijn eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de leveranciers rustig op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er bepaalde wensen als bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Langelo? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Hierna worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven structuur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Langelo. Ideaal voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Een aantal bedrijven beschikken over een praktische boodschappenservice voor ouderen. Op die manier koop men gelijk belangrijke boodschappen als smeerkaas of bananen. Niet zelden gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Langelo

Gaat uw interesse uit naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Langelo? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse magnetronmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden meerdere seniorenmaaltijden die mogelijk rijmen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Stamppot Boerenkool met rookworst of Spaghetti, tonijn, kappertjes. Onderstaand treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Onze tip: begin met een proefpakket. Zodoende kunt u verrassend voordelig vers bereidde maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen beoordelen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit meestal niet vast aan een vast contract. Lees ook meer over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
Restaurant Zonnehuis de HoornNachtegaalstraat 29363 GBMarum
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Langelo voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt samengesteld door aspecten als de aanbieder, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Forel met venkel wordt al bezorgd vanaf €5,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Scholfilet met kerrieroom uit de oven is beschikbaar vanaf €4,6.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundergoulash kunt u al bestellen vanaf €6,7.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Aspergesoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Kaas als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Noordenveld. Meer hierover kunt u vinden op www.gemeentenoordenveld.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Glutenvrije maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • (Net) nummer: 0592 (+31592)
 • Centrale postcode: 9333
 • Wijk: Roden

Maaltijd voorbeelden

 • Nasi babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Heldere uiensoep
 • Gestoofde wortel
 • Chili sin carne

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Langelo aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de gespecialiseerde aanbieders en selecteer er een. Check vooral het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende leveranciers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kan men gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden altijd bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ruwweg 30 gerechten. In het aanbod van vriesvers kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vast weekmenu. Soms is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Slavink in jus en Witlof a la creme. Op die manier krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel ouderen of beperkten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Bijvoorbeeld een thuishulp voor koken of het toedienen van eten. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Langelo. De subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een concept als Open Tafel. Netjes bezorgd in o.a. Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Langelo maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.gemeentenoordenveld.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 9333).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan