Maaltijdservice Leutingewolde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leutingewolde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Leutingewolde? Via onze vergelijker bekijkt u overzichtelijk verschillende services in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €5,00. Smullen van Sperziebonen met kipfilet in madrassaus en puree of Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdservice in Leutingewolde profiteert u van ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer050 (+3150)
Postcode9313
PrijsindicatieVanaf €5,3
Maaltijd suggestieKipstukjes in kerriesaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Leutingewolde

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de regio van Leutingewolde. Neem bijv. populaire maaltijdbezorgers als Vers voor Thuis of Easy Meal. Ook in deze plaats zelf ontstaan er allerlei initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier onderscheidt zich door zijn eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van deze pagina kan u de aanbieders eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met eerst een proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Leutingewolde? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven voedingswaarden intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leutingewolde. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls verzorgd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Veel bezorgers faciliteren daarnaast een extra boodschappenservice voor chronisch zieken. Daarmee koop men probleemloos belangrijke boodschappen als kaas of koffiepads. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Leutingewolde

Hebt u interesse in voedzame diepvriesmaaltijd in Leutingewolde? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of wenst u juist een service gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw situatie en mogelijke diëten. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Tomatensoep met balletjes of Erwtensoep met rookworst. Onderstaand treft u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Daarmee kunt u verrassend voordelig ambachtelijke maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een abonnement. Lees ook verder over: Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
Keurslager BeetsHeerestraat 599301 AERoden
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leutingewolde voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt af van onderdelen als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Rode bieten met een speklap en jus is beschikbaar vanaf €6,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Penne pesto, kip, groene groenten kunt u al laten bezorgen vanaf €5,5.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Gekarameliseerde witlof kunt u al bestellen vanaf €6,85.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Preisoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Chipolata mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Noordenveld. Meer details kan u lezen op www.gemeentenoordenveld.nl. Lees ook verder over Eiwitrijke maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • (Net) nummer: 050 (+3150)
 • Postcode: 9313
 • Populaire wijk: Roden

Maaltijden suggesties

 • Zalm in dillesaus
 • Babi ketjap, bami
 • Gegrilde paprika
 • Spinaziestamppot
 • Appelpannenkoek

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Leutingewolde aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na welk soort seniorenmaaltijd aansluit op uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name het assortiment, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de maaltijd-verzorgers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u direct opnieuw bestellen. Vaak kan dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De thuismaaltijden worden dikwijls thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 25 menu’s. Bij vriesvers hebt u de keuze uit 100+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsRisotto, bospaddestoelen of Kippensoep. Zodoende kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding draagt bij aan een goede balans en energie. De warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige senioren of invaliden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierom bieden een aantal organisaties hulp bij maaltijden. Denk aan hulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023). Voor ouderen met een laag inkomen is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Leutingewolde. Deze regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een concept als Open Tafel. Zij leveren in de regio, waaronder Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een partij waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Leutingewolde maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.gemeentenoordenveld.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 9313).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan