Maaltijdservice Roderesch

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roderesch voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Roderesch? Door gebruik te maken van seniorenmaaltijd.nl ontdekt u gemakkelijk diverse bezorgdiensten in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €3,75 per maaltijd. Aanschuiven voor Rundergoulash en Roerei met spinazie à la crème? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijdservice in Roderesch geniet u van voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer050 (+3150)
Postcode9305
PrijsindicatieVanaf €5,27
Maaltijd suggestieAardappelpannenkoeken

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2024

Senioren maaltijdservice in Roderesch

We zien meer en meer maaltijdservices in de omgeving van Roderesch. Neem bijv. grote services als Mealhero en De Familiebox. Maar ook op regionaal niveau zien we verschillende initiatieven en zorginstellingen. Elke service hanteert een eigen assortiment en voorwaarden. Door gebruik te maken van deze website kan u daarom de services eenvoudig op een rijtje zetten. Het selecteren van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat aangenamer. Twijfelt u nog? Start eens met een goedkoop proefpakket. Zijn er allergieën of dieetwensen zoals bijv. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Roderesch? Ook dan bent u welkom! Steeds meer kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roderesch. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen afgehandeld door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Een aantal organisaties faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Daarmee krijgt men gelijk de supermarktartikelen als cola en sandwich spread. Normaliter gratis afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Roderesch

Gaat uw interesse uit naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Roderesch? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse magnetronmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een groot aantal thuismaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw voorkeuren en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Linzensoep met bleekselderij of Rode bieten met een speklap en jus. Op seniorenmaaltijd.nl ziet u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u heel voordelig verse maaltijden gemaakt met verse producten en zonder conserveringsmiddelen beoordelen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopend abonnement. Op deze website leest u ook meer over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
Keurslager BeetsHeerestraat 599301 AERoden
SPAR MaaltijdserviceFoarwei 819298 JDKollumerzwaag
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roderesch voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door onderdelen als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Kippensoep met vermicelli wordt al bezorgd vanaf €5,85.
 • Diepvriesmaaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes wordt al bezorgd vanaf €4,15.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kipragout champignons kunt u al bestellen vanaf €6,55.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Veloutésoep, een extra salade en een dessert als Cranachan na. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Noordenveld. Aanvullende info treft u op www.gemeentenoordenveld.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Jumbo.

Informatie

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • Netnummer: 050 (+3150)
 • Postcodegebied: 9305
 • Lokale wijk: Roden

Maaltijden tips

 • Rundvlees in saus
 • Lasagna bolognese
 • Gewokte spinazie
 • Speklapje in jus
 • Burpee Chicken

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Roderesch regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk type seniorenmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste leveranciers hanteren een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 15 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes en Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen. Zo zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme maaltijd in de avond is heel belangrijk. Sommige senioren of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp rondom de maaltijd. Bijvoorbeeld ondersteuning bij inkopen doen, koken en schoonmaken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Roderesch. De beschikbare tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Voordelig eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder andere Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Roderesch maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.gemeentenoordenveld.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 9305).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan