Maaltijdservice Triemen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Triemen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Triemen? Geholpen door onze vergelijker achterhaalt u supersnel verschillende services die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of dagverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €3,80 per maaltijd. Genieten van Spaghetti of Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, aardappelpuree met persillade, gemengde groente? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is een oplossing! Via de maaltijdservice in Triemen ontvangt u gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieFriesland
GemeenteKollumerland en Nieuwkruisland
Netnummer0511 (+31511)
Postcode9298
PrijsindicatieVanaf €5,22
Maaltijd suggestieGepaneerde schnitzel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Triemen

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de regio van Triemen. We hebben het over erkende maaltijdbezorgers als Freasy en/of Kooc. Maar ook lokaal zijn er verschillende partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke partij wordt bestempeld door een heel eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij onze vergelijker kunt u derhalve de firma’s rustig tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met bepaalde wensen als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Triemen? Geen probleem! Meer en meer maaltijden aan huis voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Hierna worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Triemen. Perfect voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

De meeste organisaties hanteren ook een extra boodschappenservice voor senioren. Daarmee koop u probleemloos broodnodige boodschappen als pindakaas en abrikozenjam. In algemene zin kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Triemen

Hebt u interesse in gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Triemen? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit een groot aantal mogelijkheden die mogelijk matchen met uw wensen en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans of Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans. Onderstaand ziet u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Zodoende kunt u verrassend voordelig complete maaltijden gemaakt met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is meestal geen sprake van een vast contract. Op deze website leest u ook meer over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgVoorstraat 549291 CLKollum
Zorggroep – Meckama StateTsjerk Hiddesstraat 429291 AMKollum
SPAR DrogehamDe Buorren 269289 HGDrogeham
SPAR MaaltijdserviceFoarwei 819298 JDKollumerzwaag
Keurslager BeetsHeerestraat 599301 AERoden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Triemen voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met aspecten als het bedrijf, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Spaghetti, tonijn, kappertjes vindt u vaak al vanaf €4,25.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Stoofpotje peer, rundvlees en puree wordt al bezorgd vanaf €5,7.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Harira, iets te drinken en voor de volledigheid een Griesmeelpap na. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland. Meer details is beschikbaar op www.kollumerland.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Spar: eet smakelijk.

Belangrijke info

Tips voor maaltijden

 • Stamppot zuurkool
 • Hollandse hachee
 • Kipfilet in saus
 • Gebakken witvis
 • Gebakken rijst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Triemen regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na wat voor categorie ouderenmaaltijd matcht met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en kies er een. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste maaltijdservices bieden een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dit per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De gerechten worden altijd tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 15 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan is er een keus te maken uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Kip tikka massala, basmatirijst en Runderboomstammetje met vleesjus, gebakken aardappelen, rode bieten. Zodoende zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Middels een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme maaltijd is essentieel. Diverse bejaarden of mensen met een beperking lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp aan huis gericht op maaltijden. U kunt denken aan iemand die helpt bij eten bereiding, opdienen en afruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Triemen. Zo’n voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Levering in alle wijken zoals Kollum, Oost, Noordwest, Zuidwest.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een bezorgdienst waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Triemen maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.kollumerland.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 9296, 9298).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan