Maaltijdservice Roden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Roden? Door gebruik te maken van onze tool ontdekt u supersnel verschillende bedrijven in de buurt. Maaltijden warm bezorgd, of een magnetronmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,90 p.p. Aanschuiven voor Kip tandoori en Runderstooflapje met jus, andijvie à la crème en gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdservice in Roden geniet u van smaakvolle gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer050 (+3150)
Postcode9301
PrijsindicatieVanaf €5,25
Maaltijd suggestiePannenkoeken; met appelvulling

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Roden

Er zijn nogal wat maaltijdservices in Roden. Denk dan aan belangrijke services als Thuisgekookt.nl en De Familiebox. Ook binnen de gemeente zien we uitstekende partijen en zorginstellingen. Iedere leverancier biedt een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door onze tool kan u daardoor de leveranciers gemakkelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval eerst een proefpakket. Bestaan er menu-voorkeuren als onder andere lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Roden? Er is een oplossing! Steeds meer bezorgmaaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roden. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Normaal verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Meerdere bedrijven beschikken over een handige boodschappenservice voor gehandicapten. Hiermee koop u direct broodnodige boodschappen als oploskoffie en halfvolle yoghurt. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Roden

Hebt u interesse in de lekkerste diepvriesmaaltijd in Roden? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden relatief veel type aanbieders die mogelijk passen bij uw eisen en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Macaroni in tomatensaus, ham, kaas of Runderstoofpotje met stamppot hutspot. Onderstaand vindt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen testen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopend abonnement. Op deze website leest u ook meer over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceFoarwei 819298 JDKollumerzwaag
BuurtzorgVoorstraat 549291 CLKollum
Zorggroep – Meckama StateTsjerk Hiddesstraat 429291 AMKollum
Keurslager BeetsHeerestraat 599301 AERoden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roden voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs wordt samengesteld door factoren als de leverancier, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Stamppot Witlof met gehakt kunt u al bestellen vanaf €3,75.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Lekkerbekje met sperziebonen wordt al bezorgd vanaf €7,1.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Broccolisoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Vanille ijs om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Potentieel kan u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Noordenveld. Meer hierover kunt u teruglezen op www.gemeentenoordenveld.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Van Smaak.

Gegevens

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • (Net) nummer: 050 (+3150)
 • Postcodegebied: 9301
 • Wijk: Roden

Suggesties van maaltijden

 • Lamsvlees in saus
 • Bami babi ketjap
 • Gestoofde wortel
 • Forel met venkel
 • Ossestaartsoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Roden regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welk type thuismaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men supersnel opnieuw bestellen. Vaak kan dit per telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt veelal aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 20 gerechten. Binnen het vriesvers-segment is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service krijgt men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf mixen en combineren een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen en Gegrilde paprika. Op die manier zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden worden gewoonlijk door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod elke 3/4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of hulpbehoevenden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken. Dit heeft te maken met steun bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Roden. Zo’n subsidie heeft als voordeel:

 • Voordelig eten via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder meer Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een verstrekker waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Roden maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.gemeentenoordenveld.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 9300, 9301, 9302).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan