Maaltijdservice Zwagerbosch

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zwagerbosch voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Zwagerbosch? Met behulp van deze pagina doorzoekt u probleemloos diverse aanbieders die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een magnetronmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,55 per maal. Aanschuiven voor Bruine bonensoep of Broccoli rollade schotel? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdservice in Zwagerbosch hebt u toegang tot voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieFriesland
GemeenteKollumerland en Nieuwkruisland
Netnummer0511 (+31511)
Postcode9299
PrijsindicatieVanaf €5,24
Maaltijd suggestieRoerei met spinazie à la crème

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Zwagerbosch

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in en rondom Zwagerbosch. We hebben het over erkende organisaties als Vers voor Thuis en EkoPlaza. Ook binnen de gemeente ontstaan er prima initiatieven en zorginstellingen. Iedere partij wordt gekenmerkt door een eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. deze website kunt u derhalve de services snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket. Zijn er dieetwensen als onder andere lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Zwagerbosch? Er kan meer dan u denkt! Een groot aantal bezorgmaaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven voedingswaarden gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zwagerbosch. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel gedaan door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Meerdere bezorgers hebben daarnaast een praktische boodschappenservice voor gehandicapten. Hierdoor koop men probleemloos de supermarktartikelen als biscuits of koeken. In de regel kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Zwagerbosch

Gaat uw interesse uit naar handige diepvriesmaaltijd in Zwagerbosch? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn relatief veel menu’s die mogelijk rijmen met uw situatie en mogelijke diëten. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Stamppot koolraap met appel. Op deze pagina vindt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Onze tip: begin met een proefpakket. Zodoende kunt u verrassend voordelig ambachtelijke maaltijden met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een abonnement. Bekijk ook meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceFoarwei 819298 JDKollumerzwaag
BuurtzorgVoorstraat 549291 CLKollum
Zorggroep – Meckama StateTsjerk Hiddesstraat 429291 AMKollum
Keurslager BeetsHeerestraat 599301 AERoden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zwagerbosch voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door aspecten als de organisatie, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Kipfilet in piri piri saus wordt al bezorgd vanaf €5,7.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Zomerzuurkool met casselerrib wordt al bezorgd vanaf €4,55.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Filetlapje met jus, witlof a la crème en aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €6,85.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Tom yum, een extra salade en een toetje als Vanille ijs om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Potentieel kan u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland. Meer hierover bekijkt u op www.kollumerland.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Vers aan tafel.

Kerngegevens

Suggesties van maaltijden

 • Braadworst in jus
 • Nasi babi ketjap
 • Runderstoofpotje
 • Wrap kip madras
 • Aardappelrösti

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Zwagerbosch bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor type ouderenmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de professionele maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire services stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u direct een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak kan dit door even te bellen, via een menulijst, of online. De magnetronmaaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 25 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Rundvlees in tijmsaus en Draadjesvlees in jus. Op die manier krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment elke week. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken in huis. Denk aan iemand die helpt bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Zwagerbosch. Uw subsidie biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Inclusief levering in de wijken Kollum, Oost, Noordwest, Zuidwest.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een verstrekker waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Zwagerbosch maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.kollumerland.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 9299).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan