Maaltijdservice Kollumerzwaag

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kollumerzwaag voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Kollumerzwaag? Middels www.seniorenmaaltijd.nl ontdekt u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een magnetronmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,25. Smullen van Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst en Vier-groentenstamppot? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Geholpen door de maaltijdservice in Kollumerzwaag krijgt u ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieFriesland
GemeenteKollumerland en Nieuwkruisland
Netnummer0511 (+31511)
Postcode9298
PrijsindicatieVanaf €5,23
Maaltijd suggestieOmelet in champignonsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Kollumerzwaag

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de omgeving van Kollumerzwaag. U kunt denken aan populaire bezorgers als Royal Foods of Kievit. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor tal van initiatieven en sociale voorzieningen. Elke aanbieder heeft zo zijn eigen menu en bestelvoorwaarden. D.m.v. onze vergelijker kunt u de firma’s probleemloos op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket. Bestaan er menu-voorkeuren als o.a. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Kollumerzwaag? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal bezorgmaaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het eten snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kollumerzwaag. Een uitkomst voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Vaak verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Diverse firma’s voorzien in een premium boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Daarmee haalt u moeiteloos nuttige boodschappen zoals kaas extra belegen montbeliarde of leverworst. In algemene zin kosteloos bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Kollumerzwaag

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Kollumerzwaag? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u juist een service die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn talloze type aanbieders die mogelijk aansluiten bij uw gesteldheid en mogelijke diëten. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Onderstaand ontdekt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt een voor een lage prijs complete maaltijden met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceFoarwei 819298 JDKollumerzwaag
BuurtzorgVoorstraat 549291 CLKollum
Zorggroep – Meckama StateTsjerk Hiddesstraat 429291 AMKollum
Keurslager BeetsHeerestraat 599301 AERoden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kollumerzwaag voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht komt tot stand door zaken als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes wordt al bezorgd vanaf €5,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen bestelt u vanaf €5,15.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Vegetarische reepjes met champignons, kruidenrijst met doperwten is er al vanaf €7,25.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Harira, extra groenten en een toetje als Bitterkoekjes mousse na. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland. Meer hierover is beschikbaar op www.kollumerland.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Diepvriesman.

Feiten

Maaltijd voorbeelden

 • Macaroni met kaas
 • Pasta kip madras
 • Rundvlees in jus
 • Hamlapje in jus
 • Doperwtenpuree

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Kollumerzwaag regelen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor opwarmmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en kies er een. Let met name op het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijdservices verstrekken een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men supersnel een nieuwe menulijst invullen. Meestal kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de website. Het eten wordt niet zelden geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met plusminus 30 gerechten. Bij vriesvers hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Witte rijst of Kip met jus, rode bieten en krielaardappels. Op die manier kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden normaliter door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of invaliden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Denk aan hulp bij koken of het toedienen van eten. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Kollumerzwaag. De subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een wooninstelling of restaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Kollum, Oost, Noordwest, Zuidwest.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een service waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Kollumerzwaag maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.kollumerland.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 9298).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan