Maaltijdservice Lieveren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lieveren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Lieveren? Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u overzichtelijk verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een magnetronmaaltijd die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,50. Genieten van Drumsticks met vleesjus, gekookte aardappelen, wortelen met peterselie of Varkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Via de maaltijdservice in Lieveren hebt u toegang tot verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer050 (+3150)
Postcode9304
PrijsindicatieVanaf €5,26
Maaltijd suggestiePannenkoeken met spek

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Lieveren

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die bezorgen in Lieveren. Bijvoorbeeld populaire partijen als Van Smaak en/of Handgraaf maaltijden. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verschillende partijen en restaurants. Iedere leverancier biedt een heel eigen menu en voorwaarden. Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u de bezorgers overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Lieveren? Er is een oplossing! Erg veel maaltijden aan huis voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Later worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven smaak en vitamines ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lieveren. Een uitkomst voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verschillende leveranciers voorzien in een bruikbare boodschappenservice voor gehandicapten. Op die manier koop u probleemloos belangrijke boodschappen als eieren en kruidenkaas. Normaliter zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Lieveren

Bent u specifiek op zoek naar handige diepvriesmaaltijd in Lieveren? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden velerlei leveranciers die mogelijk rijmen met uw gesteldheid voedingspatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree of Klapstuk met hutspot. Verderop bekijkt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs voedzame maaltijden met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De gerechten worden vaak geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast contract. Lees ook verder over: Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
Keurslager BeetsHeerestraat 599301 AERoden
SPAR MaaltijdserviceFoarwei 819298 JDKollumerzwaag
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lieveren voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs heeft te maken met o.a. de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Witlof ovenschotel vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Een vriesverse maaltijd als Ertwensoep met rookworst vindt u vaak al vanaf €4.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Kipfilet met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten is beschikbaar vanaf €5,95.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Juliennesoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Irish Coffee mousse om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Noordenveld. Overige informatie kan u lezen op www.gemeentenoordenveld.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Albert Heijn.

Informatie

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • (Regio) nummer: 050 (+3150)
 • Postcode: 9304
 • Populaire wijk: Roden

Suggesties van maaltijden

 • Zalmfilet in saus
 • Heldere uiensoep
 • Knoflookgarnalen
 • Kersenpannenkoek
 • Gestoofde prei

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Lieveren aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor seniorenmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hebben een voordelig proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men direct nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat via telefoon, via de papieren bestellijst of online. De gerechten worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst van zo’n 30 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 100+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rundergehaktbal met jus, gemengde groenten en witte rijst en Alaska-koolvis. Hiermee zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden meestal door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij maaltijden. Het gaat om een thuishulp voor klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Lieveren. Zo’n voorziening heeft als voordeel:

 • Aantrekkelijke prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in o.a. Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een maaltijdservice waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Lieveren maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.gemeentenoordenveld.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 9304).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan