Maaltijdservice Nieuw-Roden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nieuw-Roden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Nieuw-Roden? Middels de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u moeiteloos verschillende services in uw regio. Een warme maaltijdvoorziening, of magnetronmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €5,25 per gerecht. Smullen van Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, doperwten en Kip op Brabantse wijze. Parijse worteltjes. Aardappelpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijdservice in Nieuw-Roden beschikt u over heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer050 (+3150)
Postcode9311
PrijsindicatieVanaf €5,29
Maaltijd suggestieKipfilet in mosterdsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Nieuw-Roden

We zien meer en meer maaltijdservices in en rondom Nieuw-Roden. We hebben het over grote services als Regiomeal en Easy Meal. Maar ook in de buurt zien we verschillende partijen en wijkrestaurants. Elke optie wordt gekenmerkt door een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van deze pagina kan u daardoor de aanbieders gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat aangenamer. Twijfelt u nog? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket. Is er sprake van specifieke wensen zoals onder andere gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Nieuw-Roden? Er kan meer dan u denkt! Flink wat kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nieuw-Roden. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Diverse organisaties hebben ook een praktische boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zo haalt men eenvoudig verse of handige boodschappen als volle melk of melk. Doorgaans kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nieuw-Roden

Gaat uw interesse uit naar voedzame diepvriesmaaltijd in Nieuw-Roden? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden diverse menu’s die mogelijk aansluiten op uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree of Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree. Onderstaand ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De gerechten worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopend abonnement. Op deze website leest u ook meer over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
Keurslager BeetsHeerestraat 599301 AERoden
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nieuw-Roden voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van bijvoorbeeld de organisatie, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Champignonsoep met rundvlees is er al vanaf €5,6.
 • Vriesverse maaltijd als Kip kerrie ananas met risotto bestelt u vanaf €3,85.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundvlees, rode kool, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,55.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Thaise soep, extra groenten en voor de volledigheid een Pannenkoekjes achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Vanzelfsprekend kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Noordenveld. Meer hierover kunt u teruglezen op www.gemeentenoordenveld.nl. Lees ook verder over Dieetmaaltijden.

Feiten

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • (Net) nummer: 050 (+3150)
 • Postcode: 9311
 • Veel gezochte wijk: Roden

Maaltijd voorbeelden

 • Verse fruitsalade
 • Lasagna bolognese
 • Zuurkoolstamppot
 • Bruine bonensoep
 • Een pizza hawai

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Nieuw-Roden aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk soort opwarmmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en maak een keuze. Controleer goed het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende dienstverleners hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De maaltijden worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 30 gerechten. Als we het hebben over vriesvers hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Gehakt, prei, aardappelpuree en Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes. Zodoende krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 3 dagen. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of invaliden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken in huis. Het gaat om assistentie bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Nieuw-Roden. Zo’n regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in alle wijken zoals Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Nieuw-Roden maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.gemeentenoordenveld.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 9311).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan