Maaltijdservice Alteveer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Alteveer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Alteveer? Middels de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u supersnel verschillende bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,30 per gerecht. Ouderwets genieten van Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten of Gehaktschotel, aubergine, aardappelschijfjes in kaassaus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Middels de maaltijdservice in Alteveer hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer050 (+3150)
Postcode9306
PrijsindicatieVanaf €5,28
Maaltijd suggestieKipfilet in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Alteveer

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in en rondom Alteveer. Neem bijv. populaire aanbieders als Maaltijdservice.nl en Easy Meal. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor uitstekende aanbieders en slagerijen. Elke service heeft weer een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via www.seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de bezorgdiensten overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Alteveer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel bezorgmaaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Alteveer. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Veel aanbieders beschikken over een nuttige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Daarmee bestelt men eenvoudig belangrijke boodschappen als snoep of komijnekaas. Niet zelden gratis mee bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Alteveer

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van uitstekende diepvriesmaaltijd in Alteveer? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse magnetronmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden meerdere opties die mogelijk passen bij uw omstandigheden en eetpatroon. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Ertwensoep met rookworst of Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst. Verderop bekijkt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u heel voordelig de lekkerste maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
Keurslager BeetsHeerestraat 599301 AERoden
SPAR MaaltijdserviceFoarwei 819298 JDKollumerzwaag
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Alteveer voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met o.a. de organisatie, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot Andijvie met spekjes is beschikbaar vanaf €4,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, sperziebonen wordt al bezorgd vanaf €6,15.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Thenthuk, een gezonde salade en iets lichts zoals Pap om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Noordenveld. Meer details leest u op www.gemeentenoordenveld.nl. Op deze website leest u ook meer over Proefpakket.

Stats & Facts

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • Netnummer: 050 (+3150)
 • Postcode: 9306
 • Lokale wijk: Roden

Maaltijden tips

 • Champignon omelet
 • Zalm in dillesaus
 • Gekruide speklap
 • Zalm in roomsaus
 • Chicken Lunges

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Alteveer aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd klopt met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de aangesloten bezorgdiensten en kies een geschikte. Check vooral de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de maaltijdservices stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u direct een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen kan dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 15 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Speklapjes met jus en preistamppot en Hamburger met barbecuesaus, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelblokjes. Hierdoor zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Veel senioren of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken in huis. Het betreft een thuishulp voor inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Alteveer. De beschikbare tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Aantrekkelijke prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Netjes bezorgd in o.a. Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Alteveer maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.gemeentenoordenveld.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 9306).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan