Maaltijdservice Peize

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Peize voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Peize? Middels deze website achterhaalt u overzichtelijk verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,60 per persoon. Smullen van Kaaskroketjes of Procureurlapje met groenten? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Dankzij de maaltijdservice in Peize beschikt u over ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer050 (+3150)
Postcode9321
PrijsindicatieVanaf €5,33
Maaltijd suggestieBami goreng

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Peize

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die actief zijn in Peize. Denk dan aan belangrijke services als Kantenklaarmaaltijden.nl of Albert Heijn. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er allerlei leveranciers en sociale voorzieningen. Elk bedrijf wordt bestempeld door een eigen productaanbod en voorwaarden. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u de bedrijven op uw gemak naast elkaar bekijken. Het kiezen van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Peize? Dat is niet erg! Veel bezorgmaaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Later wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingswaarden onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Peize. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verschillende leveranciers voorzien in een speciale boodschappenservice voor senioren. Zodoende krijgt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals salades of koffiepads. Gewoonlijk kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Peize

Op zoek naar een oplossing voor gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Peize? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of wenst u juist een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn meerdere opties die mogelijk voldoen aan uw omstandigheden en eventuele dieet. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree of Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook. Onderstaand vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt meestal geen vast contract. Bekijk ook meer informatie over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
Keurslager BeetsHeerestraat 599301 AERoden
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Peize voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door zaken als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,15.
 • Vriesverse maaltijd als Glutenvrije spaghetti met courgette en kip kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Pasta carbonara is er al vanaf €6,25.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Kokos-bonensoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Yoghurt om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Noordenveld. Meer hierover bekijkt u op www.gemeentenoordenveld.nl. Op deze website leest u ook meer over Zoutarme maaltijden.

Informatie

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • Regionummer: 050 (+3150)
 • Centrale postcode: 9321
 • Populaire wijk: Roden

Maaltijd ideeën

 • Kippenbout in jus
 • Macaroni met kaas
 • Nasi babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Pasta carbonara

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Peize bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd past bij uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en kies er een. Check vooral het aanbod, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende verstrekkers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u moeiteloos weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via internet. De maaltijden voor senioren worden in algemene zin aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 20 gerechten. Als we het hebben over vriesvers hebt u de keuze uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel services hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Sukadelapje in jus of Babi ketjap, bami. Hiermee zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel bejaarden of gehandicapten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor bieden een aantal organisaties thuishulp rondom koken en eten. Het gaat om hulp bij boodschappen doen en koken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Peize. De ontvangen tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Lagere prijzen bij een concept als Open Tafel. Levering in o.a. Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een verstrekker waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Peize maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.gemeentenoordenveld.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 9320, 9321).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan