Maaltijdservice Roderwolde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roderwolde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Roderwolde? Middels www.seniorenmaaltijd.nl treft u gemakkelijk verschillende organisaties die aan huis leveren. Warm geleverd, of dagverse maaltijden die nog even in de magnetron moeten: het kan allemaal. En dat al vanaf €4,70 per keer. Aan tafel voor Kipsaté en ei met bami goreng of Sucadelapje met jus, perencompote en aardappelpuree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijdservice in Roderwolde beschikt u over ambachtelijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer050 (+3150)
Postcode9315
PrijsindicatieVanaf €5,32
Maaltijd suggestieZalmfilet in mosterdsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Roderwolde

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die bezorgen in Roderwolde. Bijvoorbeeld erkende maaltijdbezorgers als Regiomeal en Albert Heijn. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij allerlei initiatieven en speciale eetpunten. Iedere optie hanteert z’n eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via www.seniorenmaaltijd.nl kunt u de leveranciers overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Roderwolde? Geen probleem! Meer en meer bezorgmaaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven structuur en smaak optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roderwolde. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Meerdere organisaties faciliteren daarnaast een extra boodschappenservice voor gehandicapten. In dat geval koop men zonder moeite belangrijke boodschappen als salades of ontbijtspek. Niet zelden gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Roderwolde

Op zoek naar een oplossing voor gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Roderwolde? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn vele soorten maaltijden die mogelijk matchen met uw eisen en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen of Stamppot Witlof met gehakt. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt u extra voordelig vers bereidde maaltijden met veel groenten en zonder conserveringsmiddelen proberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt meestal geen vast lidmaatschap. U kunt hier ook meer lezen over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
Keurslager BeetsHeerestraat 599301 AERoden
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roderwolde voor ouderen wijken nogal af. De prijs wordt gevormd door bijvoorbeeld de leverancier, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten bestelt u vanaf €5,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Stamppot spruitjes met chorizo is beschikbaar vanaf €3,7.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Varkensreepjes met satésaus, taugé-kool-paprikamix en witte rijst kan je kopen vanaf €6,7.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Miyeok guk, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Tiramisu mousse om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Noordenveld. Aanvullende info kunt u vinden op www.gemeentenoordenveld.nl. Lees ook verder over Vegetarische maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • Netnummer: 050 (+3150)
 • Centrale postcode: 9315
 • Lokale wijk: Roden

Maaltijd ideeën

 • Witlof a la creme
 • Stamppot zuurkool
 • Pasta kip madras
 • Kipfilet in saus
 • Chili con carne

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Roderwolde regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst welk soort bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en selecteer er een. Let goed op het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers bieden een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dit door even te bellen, via de papieren bestellijst of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een lokale leverancier in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart van zo’n 20 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is er een keus te maken uit 50 – 100 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Groentemix, kormasaus, basmatirijst en Tomatensoep met balletjes. Hiermee kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u deze besteld heeft. Met behulp van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding draagt bij aan uw energie en levenslust. De warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel senioren of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daarom zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld hulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Roderwolde. Uw voorziening kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder meer Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een bezorgdienst waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Roderwolde maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.gemeentenoordenveld.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 9315).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan