Maaltijdservice Foxwolde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Foxwolde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Foxwolde? Door middel van onze vergelijker vergelijkt u supersnel verschillende organisaties die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,45 per gerecht. Genieten van Pasta/tonijnschotel of Kreeftensoep? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijdservice in Foxwolde smult u weer van de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer050 (+3150)
Postcode9314
PrijsindicatieVanaf €5,31
Maaltijd suggestieKabeljauw in kruidensaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Foxwolde

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die bezorgen in Foxwolde. Neem bijv. populaire leveranciers als Regiomeal of Oh My Guts. Ook in de gemeente zelf zijn er tal van instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Via de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de services rustig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren zoals o.a. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Foxwolde? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer maaltijden aan huis voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Later worden ze gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Foxwolde. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak op touw gezet door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Een aantal firma’s bieden ook een speciale boodschappenservice voor senioren. Hierdoor krijgt men eenvoudig de supermarktartikelen als snoep of koffie. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Foxwolde

Hebt u interesse in gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Foxwolde? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit velerlei opties die mogelijk passen bij uw eisen en diëten/allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Kip in kerriesaus, doperwten, rijst of Chili con carne, gehakt, rijst. Onderstaand bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u zeer goedkoop complete maaltijden met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uitproberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt meestal geen doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
Keurslager BeetsHeerestraat 599301 AERoden
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Foxwolde voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van onderdelen als de leverancier, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Nasi goreng speciaal, kip in satésaus is beschikbaar vanaf €5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Stoofpotje peer, rundvlees en puree kan je kopen vanaf €4,8.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Macaronischotel bolognese bestelt u vanaf €6,85.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Harira, iets te drinken en iets fris zoals Tartufo na. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Noordenveld. Meer details kunt u vinden op www.gemeentenoordenveld.nl. Op deze website leest u ook meer over Koolhydraatarme maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • (Regio) nummer: 050 (+3150)
 • Postcode: 9314
 • Veel gezochte wijk: Roden

Tips voor maaltijden

 • Broccoli kaassaus
 • Stamppot andijvie
 • Hollandse hachee
 • Spaghetti Napoli
 • Hutspot, hachee

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Foxwolde aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst welk type seniorenmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele aanbieders verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of email / internet. Het eten wordt gewoonlijk thuisbezorgd middels een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 25 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel leveranciers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Kip piri piri, pilav rijst en Groenteburger,bietjes,gebakkenaardappelen. Hiermee zijn er voor alle ouderen opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse assortiment om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of hulpbehoevenden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Om die reden zijn er een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Denk aan iemand die helpt bij koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Foxwolde. De beschikbare subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Inclusief levering in de wijken Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Foxwolde maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.gemeentenoordenveld.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 9314).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan