Maaltijdservice Huis ter Heide

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Huis ter Heide voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Huis ter Heide? Door gebruik te maken van onze tool treft u probleemloos diverse aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €3,50 per persoon. Aan tafel voor Sucadelapje met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen of Rundermedaillons met béarnaisesaus, gemengde groenten met aardappelpuree? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijdservice in Huis ter Heide geniet u van smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer0592 (+31592)
Postcode9336
PrijsindicatieVanaf €5,38
Maaltijd suggestieVegetarische balletjes in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Huis ter Heide

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in Huis ter Heide. U kunt denken aan erkende maaltijdbezorgers als Van Smaak of Gooise Tafel. Maar ook lokaal bestaan er uitstekende partijen en wijkrestaurants. Elk bedrijf hanteert een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze website kunt u derhalve de bedrijven snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat minder gecompliceerd. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met bepaalde wensen als o.a. veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Huis ter Heide? Ook dan bent u welkom! Steeds meer maaltijden aan huis voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven voedingswaarden ongedeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Huis ter Heide. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Een aantal aanbieders hebben daarnaast een handige boodschappenservice voor senioren. Hierdoor bestelt u snel praktische of verse producten als havermoutpap of grillworst. Veelal gratis bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Huis ter Heide

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Huis ter Heide? Of heeft u liever een structurele oplossing zoals koelverse magnetronmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele thuismaaltijden die mogelijk aansluiten op uw wensen en eventuele dieet. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Macaroni in tomatensaus, ham, kaas of Stamppot spinazie a la creme. Op seniorenmaaltijd.nl ziet u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Daarmee kunt u zeer goedkoop heerlijke maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken meestal niet met een vast contract. Op deze website leest u ook meer over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
Restaurant Zonnehuis de HoornNachtegaalstraat 29363 GBMarum
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Huis ter Heide voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs wordt gevormd door factoren als de leverancier, de grootte van de keuken, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Maaltijdsalade met kip en avocado wordt al bezorgd vanaf €6,05.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst vindt u vaak al vanaf €4,65.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Gestoofde prei kan je kopen vanaf €5,75.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Samgyetang, een extra salade en voor de volledigheid een Schaafijs om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Noordenveld. Overige informatie kan u lezen op www.gemeentenoordenveld.nl. Op deze website leest u ook meer over Natriumarme maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • (Regio) nummer: 0592 (+31592)
 • Centrale postcode: 9336
 • Populaire wijk: Roden

Maaltijden tips

 • Flensjes met fruit
 • Champignon omelet
 • Lasagna bolognese
 • Gekruide speklap
 • Penne carbonara

Steden in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Huis ter Heide bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Onderzoek allereerst wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd klopt met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangeraden aanbieders en geef de voorkeur door. Kijk goed na het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote maaltijdservices verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u gemakkelijknieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dat via telefoon, via de papieren bestellijst of via internet. De seniorenmaaltijden worden vaak bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 25 gerechten. Bij vriesvers kan men kiezen uit 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsGegrilde stukjes van soja in uienjus, groentemix van sperziebonen, boterbonen en parijse worteltjes en kruimig gekookte aardappelen en Prei a la creme. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden in algemene zin door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij gerechten maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of gehandicapten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij maaltijden. Bijvoorbeeld assistentie bij koken, eten en opruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Huis ter Heide. De beschikbare tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Voordelig eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Inclusief levering in de wijken Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een bedrijf waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Huis ter Heide maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.gemeentenoordenveld.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 9336).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan