Maaltijdservice Peest

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Peest voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Peest? Dankzij onze tool treft u gemakkelijk verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,00 p.p. Flink uitpakken met Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst en Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijdservice in Peest beschikt u over vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer0592 (+31592)
Postcode9336
PrijsindicatieVanaf €5,37
Maaltijd suggestieCouscous met groenten

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2024

Senioren maaltijdservice in Peest

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de regio van Peest. U kunt denken aan interessante aanbieders als Uitgekookt en Buitendijk maaltijden. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij allerlei leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Elke partij hanteert een heel eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via Seniorenmaaltijd.nl kan u de bezorgdiensten gemakkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er allergieën of dieetwensen zoals onder andere zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Peest? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel thuismaaltijden voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Peest. Ideaal voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verscheideneservices hebben ook een praktische boodschappenservice voor gehandicapten. Daarmee koop u gelijk praktische of verse producten als rijstepap en allesreiniger. Vaak gratis mee bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Peest

Op zoek naar een oplossing voor heerlijke diepvriesmaaltijd in Peest? Of heeft u liever een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit velerlei soorten maaltijden die mogelijk matchen met uw wensen en diëten/allergieën. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Runderstoofpotje met stamppot hutspot of Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree. Verderop treft u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u verrassend voordelig heerlijke maaltijden gemaakt met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorger. U zit meestal niet vast aan een abonnement. Bekijk ook meer informatie over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
Restaurant Zonnehuis de HoornNachtegaalstraat 29363 GBMarum
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Peest voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door elementen als de organisatie, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Kip kerrie ananas met risotto is er al vanaf €5,4.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen vindt u vaak al vanaf €3,9.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie kunt u al laten bezorgen vanaf €7.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Thukpa, extra groenten en om het compleet te maken Vruchtensalade als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Noordenveld. Meer daarover bekijkt u op www.gemeentenoordenveld.nl. Lees ook verder over Vloeibare maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • Netnummer: 0592 (+31592)
 • Hoofdpostcode: 9336
 • Veel gezochte wijk: Roden

Voorbeelden van maaltijden

 • Witlof ovenschotel
 • Rundvlees in saus
 • Zalm in dillesaus
 • Gewokte spinazie
 • Kip in roomsaus

Plekken in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Peest regelen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welk soort maaltijdservice rijmt met uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste services stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dit door even te bellen, met behulp van de menulijst, of online. Uw bestelling wordt gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 30 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 70+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Appelcompote met vanille en Reepjes kippenvlees in jus. Daardoor ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u deze besteld heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is essentieel. Sommige senioren of gehandicapten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken in huis. Het betreft thuishulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Peest. Deze subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerd eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Peest maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.gemeentenoordenveld.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 9334, 9336).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan