Maaltijdservice Westervelde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westervelde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Westervelde? Met behulp van seniorenmaaltijd.nl bekijkt u moeiteloos verschillende services die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of magnetronmaaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,20. Ouderwets genieten van Kabeljauw in kruidensaus en Slavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdservice in Westervelde profiteert u van complete gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer0592 (+31592)
Postcode9337
PrijsindicatieVanaf €5,39
Maaltijd suggestiePastaschotel met spinazie

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Westervelde

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die bezorgen in Westervelde. U kunt denken aan erkende maaltijdbezorgers als Uitgekookt en/of Vers Voor Thuis. Ook in deze plaats zelf ontstaan er verschillende partijen en wijkrestaurants. Elke organisatie wordt gekenmerkt door z’n eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels onze tool kan u daardoor de bedrijven overzichtelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Westervelde? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westervelde. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig op touw gezet door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Diverse firma’s bieden ook een speciale boodschappenservice voor senioren. Hierdoor haalt u snel verse of handige boodschappen als hopjesvla of tofu naturel. Veelal gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Westervelde

Hebt u interesse in ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Westervelde? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een organisatie gericht op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit diverse thuismaaltijden die mogelijk matchen met uw wensen en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat of Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat. Hieronder ontdekt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op die manier kunt u verrassend voordelig verse maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast abonnement. Op deze website leest u ook meer over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
Restaurant Zonnehuis de HoornNachtegaalstraat 29363 GBMarum
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westervelde voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht heeft te maken met onderdelen als de organisatie, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Aspergesoep met zalm vindt u vaak al vanaf €4,55.
 • Een vriesverse maaltijd als Stamppot knolselderij met rucola is er al voor €5,05.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten is beschikbaar vanaf €6,6.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Kreeftensoep, iets te drinken en om het compleet te maken Tartufo om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Noordenveld. Meer details is beschikbaar op www.gemeentenoordenveld.nl. Op deze website leest u ook meer over Diepvriesmaaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • (Net) nummer: 0592 (+31592)
 • Postcodegebied: 9337
 • Populaire wijk: Roden

Maaltijden suggesties

 • Naturel-pannenkoek
 • Verse fruitsalade
 • Babi ketjap, bami
 • Zuurkoolstamppot
 • Aardappelgratin

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Westervelde aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na welk type kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele aanbieders hanteren een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u supersnel een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met pakweg 25 gerechten. In het aanbod van vriesvers kunt u kiezen uit 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer services hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Savooiekool en Gebonden kerrie-champignonsoep. Zodoende zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is essentieel. Veel ouderen of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij koken of regelen van maaltijden. U kunt denken aan iemand die helpt bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023). Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Westervelde. De beschikbare subsidie kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerd eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder meer Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een bezorgdienst waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Westervelde maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.gemeentenoordenveld.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 9337).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan