Maaltijdservice Een

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Een voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Een? Aan de hand van deze pagina vergelijkt u probleemloos verschillende leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een magnetronmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €4,30 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti en Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijdservice in Een krijgt u uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer0592 (+31592)
Postcode9342
PrijsindicatieVanaf €5,41
Maaltijd suggestieCasselerrib in mosterdsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Een

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die actief zijn in Een. We hebben het over populaire services als Diepvriesman en Coop. Maar ook op regionaal niveau kan men kiezen voor verscheidene organisaties en zorginstellingen. Elke service heeft weer z’n eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van deze pagina kunt u derhalve de aanbieders probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval eerst een proefpakket. Is er sprake van allergieën of dieetwensen als veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Een? Dat is niet erg! Erg veel thuismaaltijden voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Een. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Veel organisaties voorzien in een praktische boodschappenservice voor gehandicapten. Hiermee koop men snel de supermarktartikelen als filet americain en cake. Normaliter gratis mee bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Een

Hebt u interesse in ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Een? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn velerlei magnetronmaaltijden die mogelijk matchen met uw gesteldheid en diëten/allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen of Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree. Hieronder tonen wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u verrassend voordelig heerlijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig vet, zout of andere toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
Restaurant Zonnehuis de HoornNachtegaalstraat 29363 GBMarum
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Een voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met onderdelen als de maaltijdservice, de grootte van de keuken, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Pompoensoep met vermicelli is er al voor €5,15.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kippensoep met vermicelli kan je kopen vanaf €4,5.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundvlees, rode kool, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,05.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Kippensoep, een gezonde salade en een toetje als Watergruwel achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Noordenveld. Meer daarover is beschikbaar op www.gemeentenoordenveld.nl. Of klik door voor meer informatie over Tafeltje Dekje.

Gegevens

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • (Net) nummer: 0592 (+31592)
 • Hoofdpostcode: 9342
 • Populaire wijk: Roden

Maaltijden suggesties

 • Hutspot, rundvlees
 • Broccoli kaassaus
 • Stamppot zuurkool
 • Hollandse hachee
 • Prei a la creme

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Een regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor seniorenmaaltijd aansluit op uw wensen. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de beschikbare aanbieders en maak een keuze. Bekijk met name het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste services hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u snel en simpel nog een bestelling doen. Dikwijls kan dit via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden vaak tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 20 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Schnitzel met gebakken aardappels en Vegetarische braadworst met vegetarische jus, aardappelpuree persillade, andijvie à la crème. Hiermee zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van een goede balans en energie. Een dagelijkse warme maaltijd is essentieel. Diverse ouderen of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. U kunt denken aan thuishulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Een. De ontvangen subsidie kan u veel opleveren:

 • Lagere prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder andere Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Korting op thuismaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Een maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.gemeentenoordenveld.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 9342).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan