Maaltijdservice Een-West

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Een-West voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Een-West? D.m.v. onze tool doorzoekt u snel en simpel verschillende leveranciers in uw regio. Tafeltje dekje, of een opwarmmaaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €3,65 per persoon. Genieten van Kalkoen met paddenstoelenroomsaus, boterbonen en aardappelpuree of Vier-groentenstamppot? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Via de maaltijdservice in Een-West geniet u van heerlijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
Netnummer0516 (+31516)
Postcode9343
PrijsindicatieVanaf €5,42
Maaltijd suggestieGemengde groenteschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Een-West

Er zijn nogal wat maaltijdservices die actief zijn in Een-West. We hebben het over erkende organisaties als Maaltijdservice.nl en Ekonoom. Ook in deze plaats zelf zien we tal van instellingen en wijkrestaurants. Elke service biedt een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze vergelijker kunt u derhalve de services eenvoudig op een rijtje zetten. Het kiezen van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u te maken met specifieke wensen als bijv. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Een-West? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven voedingswaarden beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Een-West. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! In de regel verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verschillende firma’s hebben daarnaast een premium boodschappenservice voor gehandicapten. Hiermee krijgt men moeiteloos praktische of verse producten als wilde tomaten mix en appels. Niet zelden zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Een-West

Gaat uw interesse uit naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Een-West? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse magnetronmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse opties die mogelijk passen bij uw omstandigheden en eventuele dieet. Op die manier kunt u weer genieten van Stamppot spitskool met kaas of Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Onderstaand ontdekt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u heel voordelig uitstekende maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelen proberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is meestal geen sprake van een vast lidmaatschap. U kunt hier ook meer lezen over Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Dignis – De WiekslagGrootveenweg 599331 KBNorg
BuurtzorgRoderweg 869311 PBNieuw-Roden
Restaurants: Eten ‘Bij de buren’Noorderkroon 1009301 JVRoden
Tafeltje Dekje VredevoldPulvertorenstraat 19351 BPLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
Restaurant Zonnehuis de HoornNachtegaalstraat 29363 GBMarum
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Een-West voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot Boerenkool met rookworst is beschikbaar vanaf €4,5.
 • Een vriesverse maaltijd als Forel met venkel is beschikbaar vanaf €3,7.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Indonesischerijsttafel,babiketjap, sambalboontjes,nasimetkip kunt u al bestellen vanaf €6,65.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Koude vruchtensoep, een extra salade en om het compleet te maken Soesje als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Potentieel kan u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Noordenveld. Meer details kunt u vinden op www.gemeentenoordenveld.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Kant en klaar maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Noordenveld
 • (Regio) nummer: 0516 (+31516)
 • Postcode: 9343
 • Veel gezochte wijk: Roden

Suggesties van maaltijden

 • Gehakt in roomsaus
 • Witlof a la creme
 • Macaroni met kaas
 • Pasta kip madras
 • Gebakken witvis

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Een-West regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst welk soort seniorenmaaltijd klopt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk populaire bezorgdiensten en selecteer er een. Let met name op het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele services stunten met een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kunt u direct een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen kan dit via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De maaltijden voor senioren worden niet zelden thuisbezorgd middels een regionale bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 25 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen of Kipfilet. Hiermee zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van een handige bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De magnetronmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij gerechten maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een verse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of beperkten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij maaltijden. Het betreft iemand die helpt bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Een-West. De beschikbare subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een concept als Open Tafel. Netjes bezorgd in o.a. Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een service waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Een-West maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.gemeentenoordenveld.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 9343).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan