Maaltijdservice Boerakker

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Boerakker voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Boerakker? D.m.v. onze tool vindt u moeiteloos verschillende bedrijven die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of vriesverse gerechten die alleen maar even de magnetron in hoeven: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €4,95 p.p. Genieten van Kibbeling,Parijseworteltjes,doperwtjes,pommesmignonettes en Kiptajine? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdservice in Boerakker geniet u van gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieGroningen
GemeenteMarum
Netnummer0594 (+31594)
Postcode9362
PrijsindicatieVanaf €5,46
Maaltijd suggestieKipfilet in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Boerakker

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de omgeving van Boerakker. We hebben het over belangrijke bedrijven als Regiomeal en Vers Voor Thuis. Ook in deze plaats zelf zien we tal van instellingen en sociale voorzieningen. Iedere organisatie heeft zo z’n eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de services op uw gemak tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een betaalbaar proefpakket. Spelen er bepaalde voorkeuren als o.a. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Boerakker? Geen probleem! Steeds meer maaltijden aan huis voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Boerakker. Ideaal voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal geregeld via een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verschillende services bieden ook een speciale boodschappenservice voor chronisch zieken. Hierdoor koop men probleemloos belangrijke boodschappen als koeken of gekookte achterham. Vaak zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Boerakker

Bent u specifiek op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Boerakker? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een groot aantal opwarmmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw wensen voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Penne pesto, kip, groene groenten en Nasi goreng, quorn, satésaus. Op seniorenmaaltijd.nl vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Onze tip: begin met een proefpakket. Daarmee kunt u verrassend voordelig de lekkerste maaltijden met veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast lidmaatschap. Op deze website leest u ook meer over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Beijk CateringPotklei 89351 VSLeek
Lekkers van VerBurgemeester van waninglaan 179351 LRLeek
TSN ThuiszorgLindensteinlaan 449351 KGLeek
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
Restaurant Zonnehuis de HoornNachtegaalstraat 29363 GBMarum
Mennega CateringGroningerstraat 2a9401 BKAssen
Slagerij MagerKoopmansplein 169401 ELAssen
Icare – BoshofBeilerstraat 389401 PMAssen
Zorggroep DrentheIndustrieweg 159402 NPAssen
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Boerakker voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd wordt gevormd door o.a. het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen is er al vanaf €4,95.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,35.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kipstoofpotje, champignonsaus, appelcompôte, patat bestelt u vanaf €6,6.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Witte tomatensoep, extra groenten en iets fris zoals Pudding als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Vanzelfsprekend kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Marum. Meer details kunt u teruglezen op www.marum.nl. Of klik door voor meer informatie over Mealhero.

Informatie

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Marum
 • Netnummer: 0594 (+31594)
 • Hoofdpostcode: 9362
 • Populaire wijk: Marum

Maaltijd voorbeelden

 • Sukadelapje in jus
 • Bami babi pangang
 • Rundvlees in saus
 • Lasagna bolognese
 • Kersenpannenkoek

Plekken in de buurt


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Boerakker aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor maaltijdservice rijmt met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk professionele bezorgservices en maak een keuze. Let met name op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste verstrekkers bieden een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat door even te bellen, via een menulijst, of met de tablet. Het eten wordt doorgaans bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 25 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Hollandse hachee, rodekool met appeltjes en gekookte aardappelen en Spareribs, gebakken wedges, broccoli. Daardoor kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of hulpbehoevenden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp aan huis gericht op maaltijden. Het betreft iemand die helpt bij koken of het toedienen van eten. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Boerakker. Zo’n tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder meer Marum, De Wilp.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een service waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Boerakker maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Via www.marum.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 9361, 9362).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan