Maaltijdservice De Wilp

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in De Wilp voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u de beste maaltijden aan huis voor ouderen in De Wilp? D.m.v. onze vergelijker ontdekt u overzichtelijk verschillende leveranciers die aan huis leveren. Warm geleverd, of een dagvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €5,00 per gerecht. Smullen van Verse waldorfsalade en Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijdservice in De Wilp beschikt u over ambachtelijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGroningen
GemeenteMarum
Netnummer0594 (+31594)
Postcode9367
PrijsindicatieVanaf €5,5
Maaltijd suggestieRundvlees in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in De Wilp

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de omgeving van De Wilp. Denk dan aan populaire partijen als Maaltijdservice.nl of Smakelijk Thuys. Maar ook lokaal ontwikkelen zich allerlei instanties en speciale eetpunten. Iedere leverancier levert een “eigen” menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via deze pagina kan u daarom de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar bekijken. Het selecteren van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als bijv. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in De Wilp? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer thuismaaltijden voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Later worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in De Wilp. Perfect voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Veel organisaties hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. In dat geval koop u moeiteloos praktische of verse producten als magere kwark en achterham. Normaal kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in De Wilp

Bent u op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in De Wilp? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden verscheidene type aanbieders die mogelijk passen bij uw omstandigheden en mogelijke diëten. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat of Aspergesoep met zalm. Op seniorenmaaltijd.nl ontdekt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt u extra voordelig voedzame maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig koolhydraten keuren. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit meestal niet vast aan een vast lidmaatschap. Lees ook verder over: Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant Zonnehuis de HoornNachtegaalstraat 29363 GBMarum
TSN ThuiszorgMolenstraat 89363 BCMarum
BuurtzorgDe Wending 679363 AZMarum
Mennega CateringGroningerstraat 2a9401 BKAssen
Slagerij MagerKoopmansplein 169401 ELAssen
Icare – BoshofBeilerstraat 389401 PMAssen
Zorggroep DrentheIndustrieweg 159402 NPAssen
Kemkers Groente en FruitKleuvenstee 319403 LTAssen
Tafelgenot Maaltijdservice AssenHophullen 19403 WNAssen
Restaurant Eten Bij De BurenVredeveldseweg 759404 CCAssen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in De Wilp voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd komt tot stand door aspecten als het bedrijf, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook wordt al bezorgd vanaf €6,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €4,8.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Kabeljauw in kruidensaus kunt u al laten bezorgen vanaf €7,4.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Rozenbottelsoep, extra groenten en iets lichts zoals Aardbeien ijs om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Marum. Meer hierover treft u op www.marum.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Vers aan tafel.

Gegevens

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Marum
 • Netnummer: 0594 (+31594)
 • Centrale postcode: 9367
 • Wijk: Marum

Tips voor maaltijden

 • Chinese wokschotel
 • Maaltijdpoffertjes
 • Broccoli kaassaus
 • Stamppot andijvie
 • Spinaziestamppot

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in De Wilp regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en maak een keuze. Let met name op het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste aanbieders stunten met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden niet zelden geleverd door een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 25 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is het assortiment beperkt tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel aanbieders gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree en Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot. Hiermee ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de menulijsten kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daarom bieden een aantal organisaties thuishulp rondom koken en eten. We hebben het over hulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening De Wilp. Uw subsidie biedt enkele voordelen:

 • Voordelig eten bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Marum, De Wilp.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een verstrekker waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje De Wilp maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Middels www.marum.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 9367).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan