Maaltijdservice Dantumadiel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Dantumadiel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Dantumadiel? Door middel van deze pagina ontdekt u supersnel verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,10 per gerecht. Aanschuiven voor Rundermedaillons in pepersaus. Bonne femme en Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, witte rijst, spinazie? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdservice in Dantumadiel profiteert u van heerlijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieFriesland
GemeenteDantumadiel
Netnummer0511 (+31511)
Postcode9104
PrijsindicatieVanaf €5,17
Maaltijd suggestieReepjes varkensvlees in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Dantumadiel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de regio van Dantumadiel. We hebben het over grote aanbieders als Eet Smakelijk en Budget meals. Ook binnen de gemeente bestaan er uitstekende partijen en zorginstellingen. Ieder bedrijf wordt bestempeld door een “eigen” productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door onze tool kunt u derhalve de aanbieders probleemloos naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een extra betaalbaar proefpakket. Zijn er menu-voorkeuren als bijv. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Dantumadiel? Er is gelukkig een alternatief. Legio maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Later wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Dantumadiel. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Meerdere leveranciers hebben daarnaast een nuttige boodschappenservice voor ouderen. In dat geval koop men eenvoudig belangrijke boodschappen als druiven of snoepjes. Normaal kosteloos bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Dantumadiel

Gaat uw interesse uit naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Dantumadiel? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service gericht op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit relatief veel bezorgmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw situatie en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Stamppot spinazie a la creme of Snijbonen met een kipfilet. Onderstaand vindt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u zeer goedkoop de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen testen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden doorgaans geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Groenteman Wiebe En Betty VisserConradi-Veenlandstrjitte 189104 BNDamwâld
SPAR BoonstraLiudgerleane 19101 WDDokkum
BuurtzorgBetterwird 349101 PBDokkum
SPAR DamwâldMûnewei 179104 CXDamwâld
Riska warme maaltijd serviceEintemastrjitte 89104 EWDamwâld
Zorggroep Pasana – De SkuleStationswei 129123 JZMetslawier
SPAR HerderOudbuurt 21-239145 SETernaard
SPAR ManjeStrandweg 29162 EVBallum
HekseketelTorenstraat 119163 HDNes
SuperinnesHoge Eggenweg 69163 JPNes
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Dantumadiel voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van onderdelen als de aanbieder, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Nasi goreng, quorn, satésaus wordt al bezorgd vanaf €6,25.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes is beschikbaar vanaf €4,9.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en gele rijst is er al vanaf €6,95.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Okrosjka, een stukje fruit en iets lichts zoals Crème brûlée om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Wellicht kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Dantumadiel. Praktische info leest u op www.dantumadeel.nl. Of klik door voor meer informatie over Maaltijdservice.nl.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Dantumadiel
 • Netnummer: 0511 (+31511)
 • Centrale postcode: 9104
 • Populaire wijk: Centrum

Maaltijd voorbeelden

 • Kip Andorra
 • Linzensoep
 • Macaroni
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Dantumadiel regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd past bij uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk professionele bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire aanbieders werken met een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u overzichtelijk opnieuw bestellen. Meestal is dat mogelijk per telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De magnetronmaaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 30 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Meer en meer is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste aanbieders gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsDrumsticks in ketjapsaus. Sperziebonen. Witte rijst of Gehaktbal, prei a la crème en krieltjes met peterselie. Hiermee zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u deze besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een warme maaltijd in de avond mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of invaliden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp aan huis gericht op maaltijden. Het gaat om iemand die helpt bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Dantumadiel. Uw subsidie biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder andere Centrum, Oost, Zuid, West.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een bezorgdienst waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Dantumadiel maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Middels www.dantumadeel.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 9270, 9271).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente