Maaltijdservice Schiermonnikoog

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schiermonnikoog voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Schiermonnikoog? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u supersnel verschillende bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,75 per persoon. Genieten van Rookworst met stamppot zuurkool of Macaronischotel? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijdservice in Schiermonnikoog profiteert u van gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteSchiermonnikoog
Netnummer0519 (+31519)
Postcode9166
PrijsindicatieVanaf €5,26
Maaltijd suggestieRundvlees in basilicumsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Schiermonnikoog

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in en rondom Schiermonnikoog. We hebben het over interessante aanbieders als Vers aan tafel of Buitendijk maaltijden. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich verscheidene leveranciers en wijkrestaurants. Elke partij wordt bestempeld door een heel eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van deze website kan u de firma’s gemakkelijk met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als onder andere veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Schiermonnikoog? Ook dan bent u welkom! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven voedingswaarden gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schiermonnikoog. Perfect voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Veel bezorgers voorzien in een extra boodschappenservice voor ouderen. Hiermee bestelt men gelijk broodnodige boodschappen als desembrood rogge of havermoutpap. In de regel zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Schiermonnikoog

Gaat uw interesse uit naar handige diepvriesmaaltijd in Schiermonnikoog? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of heeft u liever een leverancier die zich focust op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden vele seniorenmaaltijden die mogelijk matchen met uw eisen voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Snijbonen met een kipfilet. Op deze pagina bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u extra voordelig ambachtelijke maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorger. Er geldt meestal geen vast lidmaatschap. Op deze website leest u ook meer over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Vrouwe JakobaBadweg 49166 NJSchiermonnikoog
SPAR Klein VaarwaterKlein Vaarwaterweg 149164 MABuren
SuperinnesHoge Eggenweg 69163 JPNes
BuurtzorgHoofdstraat 59172 MLFerwert
SPAR MaaltijdserviceNije Buorren 5-99172 MZFerwert
Interzorg GroepFoswerterstrjitte 719172 PSFerwert
Pluz Zorg maaltijdserviceZonnedauw 79202 PEDrachten
Alphenaar de GroentespecialistZuidkade 339203 CMDrachten
Keurslager StornebrinkZuidkade 349203 CMDrachten
ComfortzorgZuidkade 889203 CPDrachten
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schiermonnikoog voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd hangt af van onderdelen als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree bestelt u vanaf €4,5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €4,5.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kip in zoetzure saus kan je kopen vanaf €6,6.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Chinese tomatensoep, een extra salade en iets lichts zoals Baklava als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Schiermonnikoog. Overige informatie kunt u vinden op www.schiermonnikoog.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.

Belangrijke info

Maaltijden suggesties

 • Babi pangang
 • Runderlapje
 • Linzensoep
 • Vissoep
 • Groenteburger, prei, aardappelen

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Schiermonnikoog aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd past bij uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende aanbieders geven een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u direct nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via internet. Uw bestelling wordt doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 25 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle services hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Gehakt in kappertjessaus of Omelet met tomatensaus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen. Handig, want zo kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is cruciaal voor uw energie en levenslust. Elke dag een warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of gehandicapten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Om die reden bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het betreft assistentie bij koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Schiermonnikoog. Deze tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Lagere prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in alle wijken zoals Wijk 00.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een verstrekker waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Schiermonnikoog maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Op www.schiermonnikoog.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 9166).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan