Maaltijdservice Tytsjerksteradiel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tytsjerksteradiel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Tytsjerksteradiel? Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u moeiteloos verschillende services in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,05 per maal. Aanschuiven voor Rundersukade met vleesjus, gekookte aardappelen, stoofpeertjes of Champignonsoep? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Met behulp van de maaltijdservice in Tytsjerksteradiel geniet u van smaakvolle gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieFriesland
GemeenteTytsjerksteradiel
Netnummer058 (+3158)
Postcode9251
PrijsindicatieVanaf €5,3
Maaltijd suggestieStoofpotje (rundvlees)

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Tytsjerksteradiel

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de omgeving van Tytsjerksteradiel. We hebben het over erkende maaltijdbezorgers als Thuisgekookt.nl of Picnic. Maar ook op regionaal niveau bestaan er verscheidene instanties en zorginstellingen. Elke partij biedt een “eigen” productaanbod en bestelvoorwaarden. Dankzij onze tool kan u daarom de services rustig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval eerst een proefpakket. Heeft u te maken met speciale voorkeuren als lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Tytsjerksteradiel? Er kan meer dan u denkt! Erg veel thuismaaltijden voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tytsjerksteradiel. Ideaal voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaal georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Een aantal aanbieders hebben daarnaast een handige boodschappenservice voor gehandicapten. Zo koop men moeiteloos nuttige boodschappen zoals snijworst en sinaasappelsap. In de regel kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Tytsjerksteradiel

Wilt u af en toe genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Tytsjerksteradiel? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of wenst u juist een service gespecialiseerd in tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit allerlei type aanbieders die mogelijk rijmen met uw voorkeuren en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Kruudmoes met gortepap of Zomerzuurkool met casselerrib. Verderop bieden wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op die manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde maaltijden met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt meestal geen vast abonnement. Lees ook verder over: Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij VeltmanSchoolstraat 609251 ECBurgum
DagwinkelDoarpsstrjitte 139245 HPNij Beets
SPAR AdemaBuorren 139216 WBOudega
BuurtzorgVan Weerden Poelmanstraat 139254 CSHurdegaryp
Zorggroep – Bennema StateRijksstraatweg 1659254 DEHurdegaryp
Alles ûnder ien DakE.M. Beimastrjitte 339261 VGEastermar
SPAR BijlsmaGreate Buorren 409263 PNGarijp
BuurtzorgVoorstraat 46a9285 NTBuitenpost
SPAR DrogehamDe Buorren 269289 HGDrogeham
Zorggroep – Meckama StateTsjerk Hiddesstraat 429291 AMKollum
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Tytsjerksteradiel voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door zaken als de leverancier, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Groenteburger, prei, aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,15.
 • Vriesverse maaltijd als Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst vindt u vaak al vanaf €5,4.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Nasi Indisch rundvlees kunt u al bestellen vanaf €5,5.
De maaltijden kan uitgebreid worden. Bestel ook Miyeok guk, een extra salade en iets fris zoals Bananenvla als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Tytsjerksteradiel. Meer daarover bekijkt u op www.tytsjerksteradiel.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Gemalen maaltijden.

Cijfers en feiten

Suggesties van maaltijden

 • Appelcompote
 • Wokgroenten
 • Aspergesoep
 • Uiensoep
 • Maaltijdsalade met kip en avocado

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Tytsjerksteradiel bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor categorie maaltijdservice aansluit op uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk gespecialiseerde aanbieders en kies er een. Kijk goed na het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele dienstverleners stunten met een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk door te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met om en nabij de 20 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsGekruide speklap of Kipfilet mosterdsaus. Daardoor kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond is heel belangrijk. Sommige bejaarden of beperkten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp aan huis gericht op maaltijden. Het betreft hulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Tytsjerksteradiel. Een regeling heeft als voordeel:

 • Voordelig aanschuifen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in o.a. Burgum, Aldtsjerk, Mûnein, Ryptsjerk, Tytsjerk, Earnewâld, Sumar, Eastermar, Noordburgum, Hurdegaryp.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een leverancier waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Tytsjerksteradiel maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.tytsjerksteradiel.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 9091).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente