Maaltijdservice Harlingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Harlingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Harlingen? Met behulp van onze tool vindt u probleemloos verschillende services die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een diepvries maaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,60 per gerecht. Flink uitpakken met Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree en Kalkoenschnitzel met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdservice in Harlingen krijgt u uitstekende gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteHarlingen
Netnummer0517 (+31517)
Postcode8861
PrijsindicatieVanaf €5,21
Maaltijd suggestieRundvlees in tijmsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Harlingen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die bezorgen in Harlingen. We hebben het over populaire organisaties als Mealhero en/of Smakelijk Thuys. Echter, ook heel lokaal bestaan er allerlei instellingen en restaurants. Elke optie wordt gekenmerkt door zijn eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels deze website kunt u derhalve de firma’s gemakkelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er dieetwensen zoals onder andere zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Harlingen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Harlingen. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Diverse services hebben daarnaast een praktische boodschappenservice voor bejaarden. Op die manier bestelt u snel de boodschappen zoals halfvolle melk en frisdrank. In algemene zin kosteloos afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Harlingen

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in Harlingen? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gericht op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden allerlei opwarmmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw situatie en voedingsadvies. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Stamppot spitskool met kaas of Pompoensoep met vermicelli. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Hiermee kunt u heel voordelig voedzame maaltijden met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken meestal niet met een abonnement. Op deze website leest u ook meer over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager ZijlstraVoorstraat 278861 BDHarlingen
Zorggroep – Nij BethaniëNij Bethanie 18851 EJTzummarum
SPAR TolsmaVan Camminghaweg 228822 WDArum
Catering de SeniorieMidlumerlaan 53a8861 JHHarlingen
Zorggroep – De SpikerSaltryperlaan8861 VDHarlingen
BuurtzorgAchlumerdijk 2 B8862 AJHarlingen
Keurslager SchaafsmaTorenstraat 538881 BHWest-Terschelling
SPAR Berghuis TerschellingBoomstraat 9-138881 BSWest Terschelling
Zorgcentrum de StilenLongway 28881 CNWest-Terschelling
BuurtzorgBergweg 158891 GKMidsland
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Harlingen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs hangt af van onderdelen als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook is verkrijgbaar vanaf €6,4.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kipfilet in piri piri saus wordt al bezorgd vanaf €3,95.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Varkens-groenteschotel kunt u al laten bezorgen vanaf €6,45.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Vissoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Vla om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Harlingen. Overige informatie treft u op www.harlingen.nl. Lees ook verder over Van Smaak.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Harlingen
 • Netnummer: 0517 (+31517)
 • Postcodegebied: 8861
 • Populaire wijk: Harlingen

Voorbeelden van maaltijden

 • Savooiekool
 • Aspergesoep
 • Kiptajine
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Raapstelen stamppot met beenham

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Harlingen aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en kies een geschikte. Let goed op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 25 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Nasi goreng en Kalkoenfilet met satésaus, gado gado en witte rijst. Op die manier krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: elke week. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Een verse warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige bejaarden of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Het gaat om een thuishulp voor koken, eten en opruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Harlingen. Uw regeling biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Inclusief levering in de wijken Harlingen, Midlum, Wijnaldum.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een partij waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Harlingen maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.harlingen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 8860, 8861, 8862).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente