Maaltijdservice Waadhoeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waadhoeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Waadhoeke? Met behulp van deze website doorzoekt u supersnel diverse aanbieders in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €3,90 per maal. Aanschuiven voor Heldere vermicellisoep of Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijdservice in Waadhoeke smult u weer van vers bereidde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieFriesland
GemeenteWaadhoeke
Netnummer0517 (+31517)
Postcode8801
PrijsindicatieVanaf €5,32
Maaltijd suggestieKipfilet in roomsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Waadhoeke

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in en rondom Waadhoeke. We hebben het over interessante aanbieders als Regiomeal of Marley Spoon. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij verscheidene leveranciers en restaurants. Elke aanbieder heeft weer een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Aan de hand van onze tool kunt u dus de firma’s eenvoudig naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket. Is er sprake van allergieën of dieetwensen zoals bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Waadhoeke? Er is een oplossing! Meer en meer maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waadhoeke. Een uitkomst voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Veelvuldig verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Veel aanbieders voorzien in een handige boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo haalt men snel belangrijke boodschappen als thee of frisdrank. Normaliter gratis mee bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Waadhoeke

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van smaakvolle diepvriesmaaltijd in Waadhoeke? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of wenst u juist een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden vele type aanbieders die mogelijk rijmen met uw gesteldheid en eventuele dieet. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen of Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans. Onderstaand bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Hiermee kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast abonnement. Op deze website leest u ook meer over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Patyna SaxenoordPrinses Beatrixstraat 18801 DAFraneker
Patyna AvondrustKerkeburen 668754 EBMakkum
Patyna Aylva StateVan Aylvaweg 298748 CCWitmarsum
BuurtzorgHertog van Saxenlaan 808802 PPFraneker
SPAR Ulrik de VriesP.J. Troelstrastraat 28802 RDFraneker
SPAR TolsmaVan Camminghaweg 228822 WDArum
Zorggroep – Nij BethaniëNij Bethanie 18851 EJTzummarum
Keurslager ZijlstraVoorstraat 278861 BDHarlingen
Catering de SeniorieMidlumerlaan 53a8861 JHHarlingen
Zorggroep – De SpikerSaltryperlaan8861 VDHarlingen
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waadhoeke voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt is afhankelijk van onderdelen als de organisatie, het aanbod in gerechten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Groentensoep met gehaktballen is verkrijgbaar vanaf €5,45.
 • Vriesverse maaltijd als Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook is verkrijgbaar vanaf €4,1.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Drumstick met jus, boterbonen en aardappelpuree-bieslook kunt u al laten bezorgen vanaf €6,55.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Dopewtensoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Pannenkoekjes om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Waadhoeke. Aanvullende info kunt u teruglezen op www.waadhoeke.nl. Bekijk ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Waadhoeke
 • (Net) nummer: 0517 (+31517)
 • Postcode: 8801
 • Lokale wijk: West

Maaltijden suggesties

 • Garnalensoep
 • Beef Squats
 • Lekkerbekje
 • Snijbonen
 • Penne pesto, kip, groene groenten

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Waadhoeke aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst wat voor bezorgmaaltijd past bij uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste maaltijdservices stunten met een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De thuismaaltijden worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 15 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste dienstverleners werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Kippenbout in jus of Runderbouillon. Zo kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten heeft invloed op een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Om die reden zijn er verschillende vormen van thuishulp rondom koken en eten. Het gaat om thuishulp bij boodschappen doen en koken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Waadhoeke. Deze voorziening biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen bij een concept als Open Tafel. Netjes bezorgd in o.a. West, Oost, Zuid, Franeker, Noord, Noordoost, Zuid, West, Franeker Zuidoost, Bouwhoek West, Greidhoek, Tuinbouwgebied, Bouwhoek Noord.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een partij waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Waadhoeke maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.waadhoeke.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 8814).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente