Maaltijdservice Vlieland

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vlieland voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Vlieland? Via onze vergelijker treft u supersnel verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een opwarmmaaltijd die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,15 per maal. Genieten van Kalfsgehaktballetjes in jus. Stamppot zoete aardappel en Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijdservice in Vlieland beschikt u over ambachtelijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieFriesland
GemeenteVlieland
Netnummer0562 (+31562)
Postcode8899
PrijsindicatieVanaf €5,31
Maaltijd suggestieSukadelapje in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Vlieland

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de regio van Vlieland. Denk dan aan belangrijke bedrijven als Meat&Meals en/of Vers Voor Thuis. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor interessante organisaties en wijkrestaurants. Iedere organisatie biedt een heel eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de leveranciers snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het uitkiezen van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er bepaalde voorkeuren als o.a. veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Vlieland? Er kan meer dan u denkt! Best veel maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vlieland. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel aanbieders faciliteren daarnaast een nuttige boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor bestelt men zonder moeite broodnodige boodschappen als halfvolle melk of appelstroom. Veelal zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Vlieland

Op zoek naar een oplossing voor heerlijke diepvriesmaaltijd in Vlieland? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u juist een instelling gericht op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden een groot aantal opwarmmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw voorkeuren en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen of Linzensoep met bleekselderij. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt u verrassend voordelig uitstekende maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. Lees ook meer over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant De ReisDorpsstraat 588896 JGHoorn
SPAR Cupido TerschellingLies 158895 KPLies
BuurtzorgBergweg 158891 GKMidsland
Thuiszorg Het Friese LandPostbus 4178901 BELeeuwarden
Smakelijk KookserviceOude Oosterstraat 148911 LDLeeuwarden
BuurtzorgEmmakade 598921 AGLeeuwarden
Palet – VrijheidswijkCanadezenlaan 212-2148923 ABLeeuwarden
ComfortzorgNijlânsdyk 738931 EPLeeuwarden
Zorggroep – Nij Friesma HiemOostergoostraat 52-549001 CMGrou
BuurtzorgOedsmawei 18a9001 ZJGrou
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vlieland voor ouderen verschillen onderling enorm. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door aspecten als de aanbieder, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Linzensoep met bleekselderij is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Nasi goreng speciaal, kip in satésaus is er al voor €5,1.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Kapucijners met amandel en dragon. Bladspinazie. Gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,9.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Kippensoep, een extra salade en een toetje als Yoghurt/perzik mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Vlieland. Meer daarover bekijkt u op www.vlieland.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Glutenvrije maaltijden.

Informatie

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Vlieland
 • (Net) nummer: 0562 (+31562)
 • Centrale postcode: 8899
 • Wijk: Wijk

Suggesties van maaltijden

 • Preiroomsoep
 • Savooiekool
 • Pompoensoep
 • Kiptajine
 • Stamppot Boerenkool met rookworst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Vlieland aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst wat voor soort thuismaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste maaltijdservices verstrekken een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u probleemloos een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders kan dat via telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden altijd bezorgd middels een persoonlijke bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 15 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. Bij sommige aanbieders is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Stoofpotje rundvlees of Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta. Op die manier kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien men deze ook zelf besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De magnetronmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond is essentieel. Sommige senioren of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daardoor zijn er verschillende vormen van thuishulp rondom koken en eten. Bijvoorbeeld hulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Vlieland. Uw voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder andere Wijk 00.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een partij waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Vlieland maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.vlieland.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 8899).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan