Maaltijdservice Terschelling

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Terschelling voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Terschelling? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker vindt u moeiteloos verschillende services in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,65 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes of Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Door middel van de maaltijdservice in Terschelling smult u weer van voedzame gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieFriesland
GemeenteTerschelling
Netnummer0562 (+31562)
Postcode8881
PrijsindicatieVanaf €5,29
Maaltijd suggestieDraadjesvlees in rode wijnsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Terschelling

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Terschelling. U kunt denken aan grote organisaties als Mealhero of Buitendijk maaltijden. Maar ook in de buurt ontstaan er verschillende leveranciers en wijkrestaurants. Elke service biedt een eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de organisaties op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval bepaalde wensen als bijv. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Terschelling? Er is een oplossing! Flink wat kant-en-klaar maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Nadien worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingswaarden intact. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Terschelling. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Een aantal services hebben ook een praktische boodschappenservice voor senioren. Hierdoor koop u eenvoudig nuttige boodschappen zoals cervelaat of achterham. In de regel gratis afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Terschelling

Op zoek naar een oplossing voor gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Terschelling? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een groot aantal mogelijkheden die mogelijk voldoen aan uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Een pizza hawai of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen. Op seniorenmaaltijd.nl bieden wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op die manier kunt u verrassend voordelig complete maaltijden gemaakt met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager SchaafsmaTorenstraat 538881 BHWest-Terschelling
BuurtzorgAchlumerdijk 2 B8862 AJHarlingen
Zorggroep – De SpikerSaltryperlaan8861 VDHarlingen
SPAR Berghuis TerschellingBoomstraat 9-138881 BSWest Terschelling
Zorgcentrum de StilenLongway 28881 CNWest-Terschelling
BuurtzorgBergweg 158891 GKMidsland
SPAR Cupido TerschellingLies 158895 KPLies
Restaurant De ReisDorpsstraat 588896 JGHoorn
Thuiszorg Het Friese LandPostbus 4178901 BELeeuwarden
Smakelijk KookserviceOude Oosterstraat 148911 LDLeeuwarden
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Terschelling voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van factoren als de organisatie, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Poffertjes met poedersuiker is er al voor €4,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen vindt u vaak al vanaf €3,95.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Zalmfilet in roomsaus kunt u al bestellen vanaf €6,55.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Preisoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Haagse bluf om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Potentieel kan u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Terschelling. Meer hierover treft u op www.terschelling.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Zoutarme maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Friesland
 • Gemeente: Terschelling
 • Netnummer: 0562 (+31562)
 • Hoofdpostcode: 8881
 • Populaire wijk: West-Terschelling

Suggesties van maaltijden

 • Broccolisoep
 • Groentesoep
 • Tomatensoep
 • Biogarde
 • Penne pesto, kip, groene groenten

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Terschelling aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor type opwarmmaaltijd aansluit op uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk aangesloten leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers geven een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men elke dag opnieuw bestellen. Dikwijls kan dat door te bellen, door de menukaart in te vullen, of via de website. De thuismaaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 30 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsKipfilet in piri piri saus en Rundergehaktbal in jus. Zodoende zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een goede balans en energie. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel senioren of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij maaltijden. Dit heeft te maken met hulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Terschelling. De subsidie heeft als voordeel:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder meer West-Terschelling, Midsland, Formerum, Lies, Hoorn, Oosterend.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een bezorgdienst waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Terschelling maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.terschelling.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 8880, 8881).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente