Maaltijdservice Lucaswolde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lucaswolde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Lucaswolde? Dankzij onze vergelijker achterhaalt u gemakkelijk verschillende bezorgdiensten in uw regio. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: het kan allemaal. En dat al vanaf €5,45. Flink uitpakken met Hamburger, ui en champignons of Eendenvlees in zoetzure saus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door middel van de maaltijdservice in Lucaswolde smult u weer van voedzame gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieGroningen
GemeenteMarum
Netnummer0594 (+31594)
Postcode9825
PrijsindicatieVanaf €5,22
Maaltijd suggestieGroentesoep met balletjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2024

Senioren maaltijdservice in Lucaswolde

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de regio van Lucaswolde. We hebben het over populaire leveranciers als Diepvriesman en Albert Heijn. Ook in deze plaats zelf zijn er verscheidene aanbieders en wijkrestaurants. Elke aanbieder biedt z’n eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze pagina kan u de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar bekijken. Een keuze maken voor de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Lucaswolde? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de kant-en-klaar maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven smaak en vitamines optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lucaswolde. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders bieden ook een nuttige boodschappenservice voor ouderen. Op die manier krijgt men moeiteloos belangrijke boodschappen als boterhamworst of desem bol grof. Normaliter zonder bezorgkosten door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Lucaswolde

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Lucaswolde? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse magnetronmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn verscheidene magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw voorkeuren voedingspatroon. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes of Pompoensoep met vermicelli. Op deze pagina ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs ambachtelijke maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
TSN ThuiszorgHanckemalaan 19801 HJZuidhorn
BuurtzorgNieuwstraat 4a9801 CSZuidhorn
TSN ThuiszorgMarskramer 1C9791 MBTen Boer
SPAR de GrootBurg. Seinenstraat 329831 PWAduard
Seniorenrestaurant Hooge HeemDe Gast 49861 BMGrootegast
TSN ThuiszorgHoflaan 59861 BNGrootegast
BuurtzorgProvincialeweg 989863 PJDoezum
Taedes MaaltijdserviceProvincialeweg 29865 AHOpende
Restaurant De Groene WeideSnelgersmastraat 159901 AAAppingedam
Catering De VestingBolwerk 69901 GBAppingedam
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lucaswolde voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs wordt gevormd door elementen als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Rode bieten met een speklap en jus is verkrijgbaar vanaf €6,35.
 • Een vriesverse maaltijd als Runderstoofpotje met stamppot hutspot is beschikbaar vanaf €4,2.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi bestelt u vanaf €6,15.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Thukpa, een gezonde salade en voor de volledigheid een Crêpe suzette na. Heeft u moeite met de financiën? Potentieel kan u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Marum. Meer details kunt u teruglezen op www.marum.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Apetito.

Feiten

 • Provincie: Groningen
 • Gemeente: Marum
 • Netnummer: 0594 (+31594)
 • Hoofdpostcode: 9825
 • Veel gezochte wijk: Marum

Maaltijden suggesties

 • Kippenbout à la bonne femme
 • Andijviestamppot, speklapje
 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Stamppot prei met roomkaas
 • Visstukjes in kruidensaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Lucaswolde aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welk soort ouderenmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op het aanbod, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste dienstverleners stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u dagelijks nog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt niet zelden geleverd door een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 15 menu’s. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 80+ vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijd-verzorgers bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Reepjes kalkoenvlees in saus of Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, bloemkool. Hiermee krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of hulpbehoevenden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij maaltijden. Het gaat om hulp bij boodschappen doen en koken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2024). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Lucaswolde. De ontvangen voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Marum, De Wilp.
 • Voordelige bezorgmaaltijden van een bedrijf waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Lucaswolde maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.marum.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 9825).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan