Maaltijdservice Winde

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Winde voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Winde? Aan de hand van deze website doorzoekt u eenvoudig verschillende organisaties in uw regio. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,25 per persoon. Aanschuiven voor Tomatensoep en Gewokte spinazie? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Geen probleem! Via de maaltijdservice in Winde hebt u toegang tot verse maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieDrenthe
GemeenteTynaarlo
Netnummer050 (+3150)
Postcode9495
PrijsindicatieVanaf €6,15
Maaltijd suggestieBurpee Chicken

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2023

Senioren maaltijdservice in Winde

We zien meer en meer maaltijdservices die actief zijn in Winde. Bijvoorbeeld grote bezorgers als Apetito of Budget meals. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich uitstekende organisaties en sociale voorzieningen. Elke aanbieder biedt een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kunt u de bezorgdiensten probleemloos naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket. Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen zoals veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Winde? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat maaltijden aan huis voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Winde. Een redding voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verscheideneleveranciers hebben ook een praktische boodschappenservice voor senioren. Zodoende bestelt men zonder moeite verse of handige boodschappen als frisdrank en biscuits. Normaal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Winde

Gaat uw interesse uit naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Winde? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u juist een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een hoop magnetronmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw gesteldheid en eventuele dieet. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Shoarma met zuurkool of Stamppot koolraap met appel. Hieronder ziet u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame maaltijden met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De gerechten worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken meestal vaak niet met een vast contract. Lees ook verder over: Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgOude Rijksweg 26a9481 CBVries
Woonzorgcentrum MozaiekLudinge 139471 JDZuidlaren
Slagerij de VriesStationsweg 28a9471 GRZuidlaren
BuurtzorgAziëlaan 229501 AAStadskanaal
Restaurant Maarsheerd – BCMMaarsdreef 19501 AMStadskanaal
Keurslager KleinHoofdstraat 379501 CMStadskanaal
BCM OuderenzorgWiekedreef 29501 EAStadskanaal
TSN ThuiszorgBlokwieke 49501 EXStadskanaal
SPAR PompVan Boekerenweg 19501 GDStadskanaal
EetwinkelGasselterweg 29514 BLGasselternijveen
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Winde voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door factoren als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Rode bieten met een speklap en jus kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Couscous, kip, mergueze worst is verkrijgbaar vanaf €4,8.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Snijbonenstamppot met slavink en jus kunt u al bestellen vanaf €7,25.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Pindasoep, iets te drinken en een dessert als Irish coffee achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Tynaarlo. Meer informatie kunt u teruglezen op www.tynaarlo.nl. Lees ook verder over Vloeibare maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Tynaarlo
 • (Regio) nummer: 050 (+3150)
 • Centrale postcode: 9495
 • Lokale wijk: Zuidlaren

Maaltijd voorbeelden

 • Zalmfilet in roomsaus
 • Gebonden tomatensoep
 • Kip in zoetzure saus
 • Pannenkoekenschotel
 • Gegrilde kippenpoot

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Winde regelen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor type bezorgmaaltijd rijmt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangeraden maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Kijk goed na het aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De grote leveranciers werken met een spotgoedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dat per telefoon, via de papieren bestellijst of online. De kant-en-klaar maaltijden worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in mei 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 15 menu’s. Als we het hebben over vriesvers kunt u kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke services gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Vegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten en Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree. Handig, want zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Het gaat om thuishulp bij boodschappen doen en koken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Winde. Deze voorziening biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Inclusief levering in de wijken Zuidlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Midlaren, Westlaren, Schuilingsoord, Paterswolde, Eelde, Eelderwolde, Vries, Donderen, Bunne, Yde, Tynaarlo, Zeegse, Zeijen.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een verstrekker waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Winde maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.tynaarlo.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 9495).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan